Page 258 of 401 FirstFirst ... 158208248256257258259260268308358 ... LastLast
Results 2,571 to 2,580 of 4009

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #2571
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by Preston Arsenault View Post
    Just checking to see if everything is in order, still semi new to softmodding. If anything is noticably wrong or if anything could be improved plese do tell.

    Spoiler

    Everything looks good.

    Quote Originally Posted by kunparekh18 View Post
    I don't have any specific problem, but I just want to know whether all my IOS/cIOS are updated, especially cIOS236.


    Spoiler


    What's strange is that the sysCheck shows that I have HBC 1.0.0 even though I have 1.1.0.

    Also, these are the wads I have installed (not including Channel wads; only IOS/cIOS).

    Spoiler

    Everything did install and Looks good.
    As for Hbc showing up as the old channel in the system check, it's just a glitch.
    As long as you know it's updated your fine.
    Last edited by Jax; 09-18-2012 at 04:31 AM. Reason: Merged Posts.

  2. 2 Users Say Thank You to Jax For This Useful Post


  3. #2572
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So you don't think anything needs to be upgraded or anything? Also I have another question, my MMM auto loads IOS58 v6176,and i have to select IOS249 every single time I use it, any way I can make IOS249 the default ios to load on start? By the way I'm sorry if this is the wrong place to ask that.

    Edit, my IOS249 is v21008 I believe, it's hard to see the numbers.
    Last edited by Preston Arsenault; 09-18-2012 at 01:59 PM. Reason: Adding extra information.

  4. #2573
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Games wont play, they freeze and go black screen. I was told to leave my system check here.

    Spoiler

    Last edited by MyWiiWiiDontWork; 09-18-2012 at 02:56 PM.

  5. #2574
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello all! Just softmodded my wii according to Mauifrog's howto. Here is a syscheck of my system. Can someone tell me if it all looks ok?

    Spoiler


  6. #2575
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jax View Post
    Your mod is outdated.
    You are missing ios 57,61 and all your ios's are outdated.
    You are also running the Homebrew channel off of ios38 and it should be using ios58.
    I would recommend starting from Soft Mod With Homebrew Channel Installed.
    Please follow the guide in it's entirety.



    You need to update your cios's.Link->D2x Cios Installation.
    Hi Jax or anyone who can help,

    I updated my Wii following the guide in it's entirety. I am still experiencing the problem as described above but used USB loader channel instead of forwarder.
    Any ideals?
    I noticed we are using the same system menu. Would you mind posting a syscheck of your system so I have something to compare it against?
    Also I do not have a TR remote. I have the old stock ones.
    USB Loader and CFG Loader yield the same results
    Below is my updated syscheck I figure I have to have something not compatible

    Spoiler



    Thanks sir

  7. #2576
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Eharden24...You still have outdated Ios's/Cioscorp and you are still missing Ios57.
    Your cios's are perfect.
    Are you sure you installed the Ios Update Pack from the Guide?

    Quote Originally Posted by MyWiiDontWork
    Games wont play, they freeze and go black screen. I was told to leave my system check here.

    Spoiler

    Everything looks fine, with the exception that you can do an Ios update by using the Ios Update Pack from the Soft Mod Any Wii Guide.
    Ios's are used for disc loading ,so this in no way is effecting your Usb loading.
    Make sure your HDD is formatted correctly....Primary and active and we recommend fat32.
    Make sure your drive is on the Usb Compatibility List.
    If you can try another HDD or Flash Drive.

    Quote Originally Posted by Gr3en
    Hello all! Just softmodded my wii according to Mauifrog's howto. Here is a syscheck of my system. Can someone tell me if it all looks ok?

    Spoiler

    Your System Check is perfect.

    Quote Originally Posted by Preston Arensault
    So you don't think anything needs to be upgraded or anything? Also I have another question, my MMM auto loads IOS58 v6176,and i have to select IOS249 every single time I use it, any way I can make IOS249 the default ios to load on start? By the way I'm sorry if this is the wrong place to ask that.

    Edit, my IOS249 is v21008 I believe, it's hard to see the numbers.
    Your cios's are perfect.
    If it was me... I would run through the Soft Mod Any Wii Guide, But you do have everything needed to play all the games and apps.
    It's really not a problem switching the ios reload in MMM, but yes you can use Modmii to set MMM to auto load to a Cios249/236/36.

  8. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  9. #2577
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks very much! Now I need to find out why DML isn't loading my GC games from SD.

  10. #2578
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jax View Post
    Eharden24...You still have outdated Ios's/Cioscorp and you are still missing Ios57.
    Your cios's are perfect.
    Are you sure you installed the Ios Update Pack from the Guide?
    Hi I Noob-ed the IOS Update pack. I misread the pack said to do this if you do NOT have 4.3

    I have installed the update pack now. Looks like I have everything except for IOS57 unless you mean IOS57-64-v5919.wad? I did not get an error installing it but I do not see it in my syscheck. Posting my syscheck below in the event I am missing something.

    From your other post Cios is what is used for USB loading and it perfect any ideals where to go from here?


    My latest syscheck

    Spoiler

    Last edited by eharden24; 09-19-2012 at 06:40 AM.

  11. #2579
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Thanks
    55
    Thanked 145 Times in 118 Posts
    Quote Originally Posted by eharden24 View Post
    Hi I Noob-ed the IOS Update pack. I misread the pack said to do this if you do NOT have 4.3

    I have installed the update pack now. Looks like I have everything except for IOS57. Unless I a missing something it is not in the Softmod guide. I found it here IOS57 - WiiBrew
    Which version do you recommend?

    Hopefully this does the trick and thanks for your suggestions.

    My latest syscheck

    Spoiler


    IOS57 v5919

  12. #2580
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry editted post, Please take a look at my latest post.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •