Page 253 of 401 FirstFirst ... 153203243251252253254255263303353 ... LastLast
Results 2,521 to 2,530 of 4009

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #2521
    New Member GamerGirl4wii's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Canada
    Posts
    8
    Thanks
    16
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I think Your Right Jax. The External usb drive is the way to go thats what im going to do. I already checked out and completed the fat32 Guide and am ripping my disc games to USB as we speak.

    Thanks for all your help Speak soon
    Happy Gaming!

    GamerGirl4wii

  2. 1 User Says Thank You GamerGirl4wii For This Useful Post

    Jax

  3. #2522
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    You do have the cios to load it (Cios250[57]).
    I noticed that your Ios's Version's are off by 1...example Ios58 rev.6175 it should be rev.6176, so are the rest of them.
    You can run through the Guide again to update it all.

    Let me ask this a different way, I used Mauifrog's guide before but it appears to be gone. How can I get the correct IOS's to update without bricking? Please correct me if I am wrong but I should be able to just put the files on SD and then use the MMM to install correct?

    thanks.
    Last edited by wiirunnr; 09-02-2012 at 01:01 PM.

  4. #2523
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Can someone look at my system check please?

    Hi all,

    Wonderful tutorials and guides here.

    I'm having trouble with USB Loader GX loading with my HD plugged in. If I open the USB Loader GX without USB Plugged in, then it will open and i can plug in during "Waiting for HD" prompt.

    System is a Blue Wii and I followed the Soft Mod any Wii guide and the FAT32 Guide.

    Thanks in advance for any help

    Spoiler


  5. #2524
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by Jeremy Adams
    Hi all,

    Wonderful tutorials and guides here.

    I'm having trouble with USB Loader GX loading with my HD plugged in. If I open the USB Loader GX without USB Plugged in, then it will open and i can plug in during "Waiting for HD" prompt.

    System is a Blue Wii and I followed the Soft Mod any Wii guide and the FAT32 Guide.

    Thanks in advance for any help

    Spoiler

    Your mod is most likely not the issue,.the hdd is, try a different usb device and see what happens. Usb 3.0 drives commonly have this issue.

    Sent from my PH44100 using WiiHacks

  6. 1 User Says Thank You skellinator For This Useful Post


  7. #2525
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    26
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi there; running my wii on 4.2u with NeoGamma R9 Beta10 IOS249(Rev17), it just happened this afternoon when i tried to play COD mordern warfare reflex, it got freezed while connecting to my wireless network, even burned with new disc but no luck, tried World at War, same thing happening, but works on mario kart online(not back up disc), updated uLoader, cIOS Installer, DOP-Mii, Priiloader in homebrew channel by using wireless network through from system, now it seems getting worst, now Power bottom=select, Reset bottom=enter on the system, hope all my issue can be solved by posting syscheck, thanks in advance

    Spoiler


  8. #2526
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by ert6ic View Post
    Hi there; running my wii on 4.2u with NeoGamma R9 Beta10 IOS249(Rev17), it just happened this afternoon when i tried to play COD mordern warfare reflex, it got freezed while connecting to my wireless network, even burned with new disc but no luck, tried World at War, same thing happening, but works on mario kart online(not back up disc), updated uLoader, cIOS Installer, DOP-Mii, Priiloader in homebrew channel by using wireless network through from system, now it seems getting worst, now Power bottom=select, Reset bottom=enter on the system, hope all my issue can be solved by posting syscheck, thanks in advance

    Spoiler

    Why on earth do you have rev 17 in there? Looking through your previous posts for november last year you had rev 19 and were advised to follow the softmod any wii guide. Guess what I am going to advise you to do now???? Yep, follow the softmod any wii guide. Your mod is way out of date.

  9. 2 Users Say Thank You to skellinator For This Useful Post


  10. #2527
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried a 1GB USB Stick and it worked fine without any issues. My USB HD is a USB 3.0 so that's probably why. But at least I can get to the games for now. I will make sure i get a HDD on the compatibility list. Thanks again for your quick help!!

  11. #2528
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by wiirunnr View Post
    Let me ask this a different way, I used Mauifrog's guide before but it appears to be gone. How can I get the correct IOS's to update without bricking? Please correct me if I am wrong but I should be able to just put the files on SD and then use the MMM to install correct?

    thanks.
    No, His Guide is still here, Soft Mod Any Wii Guide,The link is at the bottom of my signature.
    The files will be going on your Sd Card and you will be using WiiMod or MMM to install them.
    If you want.... go and get the Ios Update Pack from Chapter 2 and install them.
    That will update all those Ios's.

    Quote Originally Posted by Ert6ic
    Hi there; running my wii on 4.2u with NeoGamma R9 Beta10 IOS249(Rev17), it just happened this afternoon when i tried to play COD mordern warfare reflex, it got freezed while connecting to my wireless network, even burned with new disc but no luck, tried World at War, same thing happening, but works on mario kart online(not back up disc), updated uLoader, cIOS Installer, DOP-Mii, Priiloader in homebrew channel by using wireless network through from system, now it seems getting worst, now Power bottom=select, Reset bottom=enter on the system, hope all my issue can be solved by posting syscheck, thanks in advance

    Spoiler

    Your Mod is Out Dated.
    Follow the link at the bottom of my Signature, Soft Mod Any Wii Guide.
    Start from Soft Mod With Homebrew Channel Installed.
    This will over write everything , so you wont have to erase anything.
    Please Read The Guide A Few Times , Then Proceed.

  12. 2 Users Say Thank You to Jax For This Useful Post


  13. #2529
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    26
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    Why on earth do you have rev 17 in there? Looking through your previous posts for november last year you had rev 19 and were advised to follow the softmod any wii guide. Guess what I am going to advise you to do now???? Yep, follow the softmod any wii guide. Your mod is way out of date.
    Followed the Soft Mod Any Wii Guide and took me 3 hours, it was well worth it, unfortunately still get a freeze screen on COD:modern warfare reflex, "connecting to nintendo wi-fi connection, please wait..." then freeze. Am i got banned from nintendo network by playing backup game online?


    new syscheck;

    Spoiler

    Last edited by ert6ic; 09-03-2012 at 06:42 AM.

  14. #2530
    New Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dayton, Ohio
    Posts
    4
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jax View Post
    Everything looks o.k., but you could use an update on your cios's.
    Follow this link to update your Cios.link->D2x Cios Installation
    Follow this link to install Cios 223[37+38].Link->Cios Wad

    Your HBC Seems to be Updated,.
    You are using an outdated System Check.
    It's best to use DVD-R (Verbatim Disc), But some DVD+R's will work. We recommend using an HDD, to save your disc drive.
    Here is a USB Hdd Compatibility List.LINK.
    We Recommend formatting to Fat32, Here is a Guide.Link->Fat32 Guide
    It's best to use a HDD to load your Games from , you want to conserve your Disc Drive.



    Ron , Go to the link at the bottom of my signature,Soft Mod Any Wii Guide.
    Start from Soft Mod With Homebrew Channel Installed.
    Follow it all the way through, Please Read The Guide A Few Times , Then Proceed.
    Just wanted to post a follow up. I updated my cIOSs and System Check. Here's an updated syscheck for kicks:

    Spoiler



    Everything looks tip top now? Anyhow, I think the errors I've seen are attributed to my flash drive. It's a Toshiba 32gb thumb drive formatted (now) in FAT32. Am I the only guy trying to use a thumb drive?

    When I first had the opportunity to try your advice, the homebrew channel loaded for me but there were no icons.. just the background. (?!?!)

    You could still use the Wiimote and press the home button to bring up the menu.

    I was able to get CFG to play certain games by first booting to the homebrew backup channel.. I'm still at a loss as to how this well documented and relatively straightforward process was able to stump me so hard.

    Today, the normal homebrew channel successfully loaded, icons and all, with my thumb drive not connected too the Wii.

    Long story short, I'm guessing I just need to use a different hard drive (A real hard drive, not a flash drive) for my games.. I shall consult the compatibility list.

    Wanted to say thanks again for the help and I will keep trying to get this baby working.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •