Page 224 of 395 FirstFirst ... 124174214222223224225226234274324 ... LastLast
Results 2,231 to 2,240 of 3941

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #2231
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Please Examine this, and help if possible

    sysCheck #MO2G3C5Q - Pastebin.com

    I didn't want to bother with the spoiler since i've never done one before, so i just uploaded to pastebin. I soft-modded my Wii via letter bomb. I never installed a cios, every time i tried i got ret= -2011, i was able to run trucha bug at ios58, but i was just pressing mostly default buttons through installation. Then when i tried to load my usb loader gx it says that it doesn't detect any cios!! Not to mention it's not wanting to recognize my 8gb usb inside the bottom port. I have been able to run the IOS Installer v6 all the way through, but still states it doesn't detect the cios in usb loader gx.


    Also while I'm on here asking for help, may as well ask you about this. I have bought 10 new PHILLIPS DVD-R disk. I have the iso back-ups on my pc and have attempted to burn at x1 via IMGBURN and it said it wasn't supported; so I try the lowest supported at 4x and when i try to install it on Usbloader gx (Cannot open game) or (Unable to mount). Attempted via NeoGamma and it searched for gamecube games on the dvd disk and came up with results none. I've also tried this with a x8 burned copy of the backup .iso.

    I am quite new to the Wii hacking scene and have spent the last couple days making this progress. I've hacked nothing else before besides my psp. This whole situation is doing nothing but making me flustered and upset, When all i want to do is play my games via USBloadergx or Neogamma. (dvd or usb hdd). Any help would be much appreciated.

  2. #2232
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Having several issue

    Im having some issues and was told I may need to update there. Here is where I am at now:

    Spoiler

    Last edited by wfg97079; 07-05-2012 at 11:25 AM.

  3. #2233
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by wfg97079 View Post
    Im having some issues and was told I may need to update there. Here is where I am at now:

    Spoiler

    Yes you do need to update your mod.
    Follow the Soft Mod Any Wii Guide .Link Is At The Bottom Of My Signature.
    Start From Soft Mod With Homebrew Channel Installed

    Follow it all the way through.
    This will over write everything, So there is no need to delete anything.
    Please read the Guide A Few times, then proceed.

  4. #2234
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks. Tried this, got an issue. When I get to :
    Part 1- Wad Installs
    NOTE: If a wad fails to install, try to install that wad again. If the
    wad still fails, press B to go back to the main menu, select reload ios, reload ios236, then try to
    install the wad that is giving you trouble again. DO NOT PROCEED TO THE NEXT STEP UNTIL
    ALL WADS INSTALL

    Start HBC, press [HOME], Launch Bootmii
    Multi-Mod Manager Starts (via cboot2)

    When I fo this I get a black screen and the blue drive light on the front flashes. Any idea?

  5. #2235
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    @Wfg97079, please post this in The soft Mod Any Guide.

    So more people can see it and help.
    Restart the wii if necessary. And try again.

  6. #2236
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks, tried the restart and tried again. No luck. Ill post to the soft mod guide

  7. #2237
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Could someone please check my syscheck and see if there are any problems and if everything is up to date? I would greatly appreciate it.

    Spoiler


  8. #2238
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by ootdooga View Post
    Could someone please check my syscheck and see if there are any problems and if everything is up to date? I would greatly appreciate it.

    Spoiler

    Everything looks fine.

  9. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  10. #2239
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    usb cfg loader won't start

    did de any wii mod

    Spoiler



    had some more wii's who did not start the loader , but could start it via homebrew channel

  11. #2240
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by gz_soulman View Post
    did de any wii mod

    Spoiler



    had some more wii's who did not start the loader , but could start it via homebrew channel
    You mod is outdated.

    Please follow the Soft Mod Any Wii Guide.The link is at the bottom of my signature.
    Please read the Guide A Few Times ,Then Proceed.

    Start From Soft Mod With Homebrew Channel Installed.
    Follow it all the way through ,and this will over Write everything...so need to delete anything.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •