Page 223 of 407 FirstFirst ... 123173213221222223224225233273323 ... LastLast
Results 2,221 to 2,230 of 4062

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #2221
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jax View Post
    Yes,you are very Clear.

    Follow this link.-->Remove Soft Mod From Any Wii

    Good Luck.
    Thanks, but I have a problem, maybe you can help:
    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...tml#post660655

  2. #2222
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Spoiler



    I'm having some troubles that I'm making a thread about in the newbie section (is that cluttering too much?). Abridged version of my problem: USB loaders aren't working right with my flash drive, or are freezing up, and since I have no idea what to do, I thought I'd share as much as I could so people know exactly what I've done so far, so it's easier to help. I'm posting my system check here because it says to only post system checks here... Otherwise, I would have included it in my newbie thread. Thanks for any help!

  3. #2223
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hoping someone can look over this syscheck for me. Everything was working fine, then I tried to let Homebrew channel update and none of the hacked channels would open so I formatted system memory and rehacked the wii. All the emulators and their loaders seem to be working fine, but when I try to open Wiiflow, it freezes at the loading screen every time. I'm sure something needs to be tweaked, not sure what tho. Thanks for any input!

    Spoiler


  4. #2224
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,695
    Thanks
    3,233
    Thanked 1,345 Times in 1,121 Posts
    Quote Originally Posted by jkaudio View Post
    Hoping someone can look over this syscheck for me. Everything was working fine, then I tried to let Homebrew channel update and none of the hacked channels would open so I formatted system memory and rehacked the wii. All the emulators and their loaders seem to be working fine, but when I try to open Wiiflow, it freezes at the loading screen every time. I'm sure something needs to be tweaked, not sure what tho. Thanks for any input!

    Spoiler

    Please follow this link.-->D2x Cios Installation Guide
    This will update your Cios.

    Go to this link to install Cios 222,223.-->Cios Wads
    Last edited by Jax; 07-03-2012 at 06:26 AM. Reason: Added More.

  5. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  6. #2225
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    17
    Thanks
    18
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Syscheck

    Spoiler

    Last edited by spoildone; 07-03-2012 at 03:13 PM.

  7. #2226
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,695
    Thanks
    3,233
    Thanked 1,345 Times in 1,121 Posts
    Quote Originally Posted by spoildone View Post

    Spoiler

    Please follow the Soft Mod Any Wii Guide.(The Link Is At The Bottom Of My Signature.)

    Start From Soft Mod With Homebrew Channel Installed.
    Follow it all the way through.
    This will over write everything, So you do not have to delete anything.

  8. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  9. #2227
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    17
    Thanks
    18
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks so much. I bought a used white wii. I think it was already modded.My concern right now is that the game I tried to play wants to update but my system wont.

    PS I have already started modding using the guide here

  10. #2228
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,695
    Thanks
    3,233
    Thanked 1,345 Times in 1,121 Posts
    Quote Originally Posted by spoildone View Post
    Thanks so much. I bought a used white wii. I think it was already modded.My concern right now is that the game I tried to play wants to update but my system wont.

    PS I have already started modding using the guide here
    That's because priiloader is stopping it from updating.That's a good thing.
    Finish the Guide and you will be good.

    Your Welcome!
    Last edited by Jax; 07-03-2012 at 03:34 PM.

  11. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  12. #2229
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    17
    Thanks
    18
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi again.
    I am following the guide .I got to the part about making NAND backup. I did as instructed and all I have now is a blank tv screen and the disc loader is flashing blue..????

  13. #2230
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,695
    Thanks
    3,233
    Thanked 1,345 Times in 1,121 Posts
    Quote Originally Posted by spoildone View Post
    Hi again.
    I am following the guide .I got to the part about making NAND backup. I did as instructed and all I have now is a blank tv screen and the disc loader is flashing blue..????
    You have no choice, but to turn off the wii and turn it back on.

    Make sure you are using a 1gb sandisk card or 2gbSd card.

    Please post any matters to that Guide in that Thread.
    Please read the guide A couple of times also.



    Quote Originally Posted by ZeShroom View Post

    Spoiler



    I'm having some troubles that I'm making a thread about in the newbie section (is that cluttering too much?). Abridged version of my problem: USB loaders aren't working right with my flash drive, or are freezing up, and since I have no idea what to do, I thought I'd share as much as I could so people know exactly what I've done so far, so it's easier to help. I'm posting my system check here because it says to only post system checks here... Otherwise, I would have included it in my newbie thread. Thanks for any help!
    Almost everything looks good. I just don't know how your on system menu 4.3 and your Ios's are not up to date.(Example: Ios13 rev1031 when it should say ios13 rev1032)

    That being said , this will not render you from using a compatible usb drive.
    They are dependent on your cios, and your Cios are fine.

    Make sure you have it plugged into the right port ,when looking from the back of the wii.
    Make sure you have the drive formatted to primary and active.

    Try a different drive if you can.
    Last edited by Jax; 07-03-2012 at 05:26 PM. Reason: Merged Posts.

  14. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •