Page 219 of 407 FirstFirst ... 119169209217218219220221229269319 ... LastLast
Results 2,181 to 2,190 of 4062

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #2181
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    9
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks, i also noticed something about having nand emulation on the sd for wad installs, is that something i have to look into also

  2. #2182
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,617 Times in 1,927 Posts
    Nand emulation has nothing to do with installing wads to your real nand. You need to be careful installing wads willy-nilly. Make sure you know they are good, otherwise you could brick.

  3. 2 Users Say Thank You to cjizzle For This Useful Post


  4. #2183
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,695
    Thanks
    3,233
    Thanked 1,345 Times in 1,121 Posts
    Have a look at this as well.-->Recommended Wadmanager

  5. #2184
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    I would try a fresh 223 and see of that helps. It could be a hardware issue though.

    Sent from my PH44100 using WiiHacks
    Thanks again!! Will try this tonight when I get home.

  6. #2185
    New Member Avastgard's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    54
    Thanks
    24
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    I have been trying to install Priiloader for a while, but I'm running into some problems.

    My Wii is softmodded with NeoGamma; Wii Menu is version 4.0 and my Homebrew Channel is version 1.0.1 (please see SysCheck below). I downloaded the latest Priiloader version, but when I tried to install it, I got an error message saying that a patched IOS36 was not found.

    I did some reading about that and found out that the easiest way to install Priiloader is to install IOS58, but, in order to do that, I would have to update the Homebrewchannel to version 1.0.8.

    I also learned that if I installed the Wii menu v. 4.3, it would come with IOS58 already installed, but updating the menu seems to be a very risky business...

    So, what would be the simplest and safest way to have Priiloader installed: by updating HBC or updating the Wii menu?

    SysCheck:

    Spoiler

    Last edited by Avastgard; 06-22-2012 at 09:22 AM.

  7. #2186
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,695
    Thanks
    3,233
    Thanked 1,345 Times in 1,121 Posts
    Quote Originally Posted by Avastgard View Post
    I have been trying to install Priiloader for a while, but I'm running into some problems.

    My Wii is softmodded with NeoGamma; Wii Menu is version 4.0 and my Homebrew Channel is version 1.0.1 (please see SysCheck below). I downloaded the latest Priiloader version, but when I tried to install it, I got an error message saying that a patched IOS36 was not found.

    I did some reading about that and found out that the easiest way to install Priiloader is to install IOS58, but, in order to do that, I would have to update the Homebrewchannel to version 1.0.8.

    I also learned that if I installed the Wii menu v. 4.3, it would come with IOS58 already installed, but updating the menu seems to be a very risky business...

    So, what would be the simplest and safest way to have Priiloader installed: by updating HBC or updating the Wii menu?

    SysCheck:

    Spoiler

    Follow the Soft Mod Any Wii Guide.
    Your Mod Is Way Out Dated.

    Start FromSoft Mod With Homebrew Channel Installed
    Please Read the Guide a Few times ,then proceed.
    This will over write everything. No deleting required.

  8. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  9. #2187
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jax View Post
    No, try re-ripping the game.
    Try a different loader.
    Try A different cios.
    Ok, the thing is that I've tried loading the game with NeoGamma and USB Loader, but neither of the two loaders seem to detect my game as well. I'll try re-ripping as a last resort, but what cIOS do you recommend? Here's the system check log I got after following The Soft Mod Any Wii guide:

    Spoiler

    Last edited by Jax; 06-22-2012 at 02:36 PM. Reason: Fixed

  10. #2188
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,695
    Thanks
    3,233
    Thanked 1,345 Times in 1,121 Posts
    You can try 250, but this game should have loaded off of 249.

    I am thinking it's the Game itself.

  11. #2189
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi guys,

    I would really appreciate it if someone could take a look over my system check for me. I can play a number of my comes but certain games fail to load when i'm using configurable usb loader. A lot of my games when say 'Booting Wii game, please wait...' and they never load. Is there anything obvious that I am missing?

    Thank you in advance.

    Spoiler

    Last edited by gemma_19; 06-23-2012 at 06:43 AM.

  12. #2190
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,695
    Thanks
    3,233
    Thanked 1,345 Times in 1,121 Posts
    Quote Originally Posted by gemma_19 View Post
    Hi guys,

    I would really appreciate it if someone could take a look over my system check for me. I can play a number of my comes but certain games fail to load when i'm using configurable usb loader. A lot of my games when say 'Booting Wii game, please wait...' and they never load. Is there anything obvious that I am missing?

    Thank you in advance.

    Spoiler

    What games are giving you problems?
    Your system check looks alright, But why do you have V6 , V7 ,V8

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •