Page 215 of 401 FirstFirst ... 115165205213214215216217225265315 ... LastLast
Results 2,141 to 2,150 of 4001

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #2141
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by captroper View Post
    I tried loading with both 222, 223 and 249, they're all mimicking the actions of the newer versions. Attempting to load other games with this version of IOS 222 also behaved in the same manner it was previously.
    Here is what you can try.
    Go get Any Title Deleter and put it in your apps folder on your Sd Card.

    Start up Homebrew Channel and select Any Title Deleter.
    Now Go to System Titles and press the A button.

    Now scroll to Ios222 and delete it.
    Now scroll to Ios223 and delete it.

    After doing that exit out of the program.

    Now you are going to want to get a fresh download of Cios222/223.
    Install those two wads with cios 236 or 249, using Wadmanager 1.7 .

    Only delete those two Cios's.

  2. #2142
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I think I need some help.... :-S

    Hi..... my Wii has been playing MOST of my backups, but occasionally froze with the black screen
    I have updated my USB loader and now nothing seems to work....... d'oh !!
    I have tried to follow a few guides on here, but really not sure what to do for the best, so thought I would ask the experts...

    my Syscheck is here : sysCheck #JMAzZoVT

    I looks like a have a mixture of "older" IOS's ??

    also not sure about the base for 249, mine appears to be 37, but some posts suggest 56

    Is there a batch job that would update all to latest as necessary, or do I need to set each... I have just been trying this, but getting tcp_read timeouts too, now my head hurts !!!

    please help ???

    Lew

  3. #2143
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by lpylew View Post
    Hi..... my Wii has been playing MOST of my backups, but occasionally froze with the black screen
    I have updated my USB loader and now nothing seems to work....... d'oh !!
    I have tried to follow a few guides on here, but really not sure what to do for the best, so thought I would ask the experts...

    my Syscheck is here : sysCheck #JMAzZoVT

    I looks like a have a mixture of "older" IOS's ??

    also not sure about the base for 249, mine appears to be 37, but some posts suggest 56

    Is there a batch job that would update all to latest as necessary, or do I need to set each... I have just been trying this, but getting tcp_read timeouts too, now my head hurts !!!

    please help ???

    Lew
    Please follow the Soft Mod Any Wii Guide.(It's at the bottom of my Signature)
    Start from Soft Mod With Homebrew Channel Installed

    You don't need to delete anything ,it will overwrite everything.
    Read it A few time, Then Proceed.

  4. #2144
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks very much for a quick reply !!! :-D
    i have run through it again and now working !!!!!!
    again, many thanks !!!
    Lew

  5. #2145
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Your Welcome.

  6. #2146
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My wii used to work just fine until I tried updating usb loader gx to 3.0. I restored to factory settings and re-softmodded using the guide on here for 4.1. When I have my usb hdd plugged in, homebrew channel gives me a black screen and will not load until I unplug the usb. usb loader gx will not recognize my usb. I have gone ahead and updated my cios's to d2x beta v9 r49 as you can see on my syscheck here: sysCheck #phH8PQaG

    Still having the same problems... My usb hdd is fine and WBFS on mac recognizes it and all my games on there.

  7. #2147
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Have you tried to going back to Usb loader Gx 2.3?

    Have you tried loading with Cfg Loader Or WiiFlow?

  8. #2148
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Haven't tried going back to 2.3 because 3 worked just fine yesterday for a while. Can't remember what I did to the CIOS that screwed it up but I do remember having to go to the settings and changing the setting to load cios222. After 're-softmodding' that fix no longer works for me. The other loaders will not work, they either don't recognize the usb or they freeze up trying to load them.

  9. #2149
    New Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    10
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having trouble playing games, a few work but the others freeze so I was asked to post a system check.

    Spoiler


  10. #2150
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,622
    Thanks
    3,205
    Thanked 1,322 Times in 1,105 Posts
    Quote Originally Posted by UNATURAL View Post
    I'm having trouble playing games, a few work but the others freeze so I was asked to post a system check.

    Spoiler

    Your Cios Look good,but Hombrew is running off of ios37,it should be runnig off of Ios58 and you are missing Ios 38,56.
    Also, some of your Ios are out dated.

    Easy fix.
    Go to the Soft Mod Any Wii Guide,And start from Soft Mod With Homebrew Channel Installed
    Follow it all the way through.Read the Guide a few times then proceed.
    This will get everything installed
    Last edited by Jax; 06-15-2012 at 08:47 AM. Reason: Added More.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •