Page 180 of 401 FirstFirst ... 80130170178179180181182190230280 ... LastLast
Results 1,791 to 1,800 of 4009

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #1791
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello,

    My Wii appears to be Semi-bricked, at least from what I've picked up in the Bricked Wiis help section. One of three things will happen when I turn the Wii on:

    1.) Black screen, never gets to the health warning
    2.) Makes it to the system menu, there is an error message about the Mii Channel memory not being found, accessing settings will display the corrupted system files message
    3.) Starts up just fine, but will eventually freeze.

    It seems to me like the hardware is just failing, but I thought I would check here just in case there's anything I can do. Here is my syscheck:

    Spoiler



    I'm unsure of exactly when I first softmodded. It was two or three years ago. After that, I believe I had to update the system menu in order for the Netflix channel to work, which I followed instructions for but I do not remember exactly what I did. I also updated IOS files in order to play Skyward Sword, but again, I do not remember exactly which ones. I updated the softmod using the recommended guide a day or two ago to see if that would fix the problem, but the same thing happens.

    Thank you for your time!

  2. #1792
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by RavenousPirate
    Hello,

    My Wii appears to be Semi-bricked, at least from what I've picked up in the Bricked Wiis help section. One of three things will happen when I turn the Wii on:

    1.) Black screen, never gets to the health warning
    2.) Makes it to the system menu, there is an error message about the Mii Channel memory not being found, accessing settings will display the corrupted system files message
    3.) Starts up just fine, but will eventually freeze.

    It seems to me like the hardware is just failing, but I thought I would check here just in case there's anything I can do. Here is my syscheck:

    Spoiler



    I'm unsure of exactly when I first softmodded. It was two or three years ago. After that, I believe I had to update the system menu in order for the Netflix channel to work, which I followed instructions for but I do not remember exactly what I did. I also updated IOS files in order to play Skyward Sword, but again, I do not remember exactly which ones. I updated the softmod using the recommended guide a day or two ago to see if that would fix the problem, but the same thing happens.

    Thank you for your time!
    When you updated following our guide, did you reinstall the system menu? A lot of times that is corrupt and will do the things you described.

    Sent with WiiHacks app, that should explain any typos 8-p

  3. #1793
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, I installed the 4.1 system menu that is downloaded when following the guide.

  4. #1794
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    25
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Could someone please take a look at my system check and tell me if you can tell why my wii will not play retail original games? The drive is brand new..just replaced it yesterday. I'm attempting to play a brand new copy of Disney Universe. Thank you!

    sysCheck v2.1.0b14 by Double_A and R2-D2199

    Spoiler


  5. #1795
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by Ghost085
    Could someone please take a look at my system check and tell me if you can tell why my wii will not play retail original games? The drive is brand new..just replaced it yesterday. I'm attempting to play a brand new copy of Disney Universe. Thank you!

    sysCheck v2.1.0b14 by Double_A and R2-D2199

    Spoiler

    Go back to the any Wii guide where you already made this same post. Do not cross post. I am pretty sure you have been told that at least once already.

    Sent with WiiHacks app, that should explain any typos 8-p

  6. #1796
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    25
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the warning Skell..no i didn't know cross posting wasn't allowed! I figured I'd get more help from using a different forum..my bad.
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    Go back to the any Wii guide where you already made this same post. Do not cross post. I am pretty sure you have been told that at least once already.

    Sent with WiiHacks app, that should explain any typos 8-p

  7. #1797
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    4.3 wii freezes on wii motion video

    hey guys been at this for 5 hours and still no luck
    Not sure why but video for wii motion plus(yes this is my first time watching)
    keeps freezing. I know it is ios or cios problem , so any help or direction would be great.

    p.s the original game disc is now cracked, and will not work so trying to get this game working using wiiflow

    sysCheck v2.1.0b14 by Double_A and R2-D2199

    Spoiler

    Last edited by vr6man22; 03-30-2012 at 11:16 AM.

  8. #1798
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 1 Post
    I haven't had any problems with my wii but wanted some verification that my softmod is ok or not since I've upgraded my d2x cios to v8 while ago.
    I've also have the lastest homebrew channel installed (1.1.0) but somehow syscheck doesn't detect it correctly.

    Here is the report.

    Spoiler

    Last edited by Kithron; 03-26-2012 at 07:27 AM.

  9. #1799
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by Kithron View Post
    I haven't had any problems with my wii but wanted some verification that my softmod is ok or not since I've upgraded my d2x cios to v8 while ago.
    I've also have the lastest homebrew channel installed (1.1.0) but somehow syscheck doesn't detect it correctly.

    Here is the report.

    Spoiler

    Looks good to me

  10. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  11. #1800
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca Problem loading backup

    Hi,

    Thanks for this great forum. I recently soft mod my wii but when i try to load any backup from usb loader or cfg loader I get An error has occurred, press reset .......

    The original version of the game work fine. I tried this with multiple game, always the same issue.

    Here is my syscheck

    Spoiler



    Thanks in advance for your help

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •