Page 170 of 407 FirstFirst ... 70120160168169170171172180220270 ... LastLast
Results 1,691 to 1,700 of 4062

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #1691
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by trainerjyms13
    Hey guys, haven't been here for a bit and haven't actually done much to the Wii in a year or so. My Kid has decided to play some newer games on the Wii and particularly Kirby's Dream land but can't get it to pass the save screen. Can you have a look and tell me what updates or cIOS's I should be adding?

    Spoiler

    Your hbc is out of date and running on the wrong Ios. Your rev 14 in slot 249 is ancient in cios terms.
    The easiest way to fix your syscheck would be to follow the softmod any wi guide from the section for wiis with hbc installed

    Sent with WiiHacks app, that should explain any typos 8-p

  2. 1 User Says Thank You skellinator For This Useful Post


  3. #1692
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    My first thought was to re-mod but wanted to hear that it was ok to do so. Thanks, should have no problems doing this a second time around

  4. #1693
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I check out the thread, and I formatted the hard drive to FAT32, and it didn't fix the problem. I don't know what else to do with it, I've tried everything I can think of.

  5. #1694
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    27
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    We have the same problem, maybe is hard drive? what hard drive are u using? mine is 3.0

    Quote Originally Posted by Jacob Walker View Post
    I check out the thread, and I formatted the hard drive to FAT32, and it didn't fix the problem. I don't know what else to do with it, I've tried everything I can think of.

  6. #1695
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    From what I can tell my setup runs fine as of now - though there are 2 things I have not been able to accomplish for some time.

    1) I cannot figure how to get the FTP working via WiiXplorer (research leads me to believe I need a different IOS202)
    2) I cannot get around black screen w/ Little King's Story (NTSC) [solved]

    Maybe there is something I am not noticing here.

    Spoiler

    Last edited by Karl Karls; 03-07-2012 at 05:07 PM.

  7. #1696
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just softmodded my wii by following mauifrogs guide. I started on system menu 4.3u and downgraded to 4.1u per his instructions.
    Does everything look good? Thank you.

    Spoiler

    Last edited by Gornoth; 03-07-2012 at 07:40 PM.

  8. #1697
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Installed latest d2x, looks ok.

    In CFG and GX I get just a black screen.

    In Wiiflow this error appears: "Enabling emu after reload failed!"

    Thanks in advance!

  9. #1698
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help

    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    Post Your System check here for help

    -If you are in need of help or just want verification that your Modded Wii is good to go then Post Your System check here.

    -If you need help on HOW to post a System check then go HERE FIRST.

    -This thread was created to limit clutter throughout the forum. Please do NOT multi-post your system check throughout our forum.

    -Please make sure the System check is readable.. not a wall of text.

    -If you are given advice then please take it or leave it.. But dont argue about it.

    -And Dont forget to hit the "THANKS" button when someone has helped you out.
    Hi,
    I had a thread going with CJIZZLE as I was having trouble updating Wii in order to play new game. After various checks he advised me to do a system check and post it, I replied to his thread enclosing the check inside a spoiler. This was over a week ago, now not sure if I should have posted it there. Can anyone help

    Thanks


    Spoiler


  10. #1699
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,298
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,626 Times in 1,931 Posts
    Quote Originally Posted by willrose View Post
    Hi,
    I had a thread going with CJIZZLE as I was having trouble updating Wii in order to play new game. After various checks he advised me to do a system check and post it, I replied to his thread enclosing the check inside a spoiler. This was over a week ago, now not sure if I should have posted it there. Can anyone help

    Thanks


    Spoiler

    Followed up in your thread.

  11. #1700
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,298
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,626 Times in 1,931 Posts
    Quote Originally Posted by Jacob Walker View Post
    I check out the thread, and I formatted the hard drive to FAT32, and it didn't fix the problem. I don't know what else to do with it, I've tried everything I can think of.
    See if downgrading to d2x v6 helps. Check out the d2x installation guide in my sig.

    Quote Originally Posted by Karl Karls View Post
    From what I can tell my setup runs fine as of now - though there are 2 things I have not been able to accomplish for some time.

    1) I cannot figure how to get the FTP working via WiiXplorer (research leads me to believe I need a different IOS202)
    2) I cannot get around black screen w/ Little King's Story (NTSC) [solved]

    Maybe there is something I am not noticing here.

    Spoiler

    Try installing 202[60] from THIS THREAD

    Quote Originally Posted by Gornoth View Post
    I just softmodded my wii by following mauifrogs guide. I started on system menu 4.3u and downgraded to 4.1u per his instructions.
    Does everything look good? Thank you.

    Spoiler

    Looks good to me.

  12. 2 Users Say Thank You to cjizzle For This Useful Post


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •