Page 169 of 400 FirstFirst ... 69119159167168169170171179219269 ... LastLast
Results 1,681 to 1,690 of 3999

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #1681
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    CFG USB has been working for the past few months, but lately it started freezing a lot when I would load it. I re-installed all of my homebrew apps and IOS's and such (Following the "Hack any Wii" Tutorial to the letter), and now it won't ever load unless I unplug it first and then reload it. I've been looking around on the site for a few days and can't find anything. Also, I tried using USB Loader GX, and it does the same thing. If the USB HDD is plugged in on the initial start, it will freeze on the screen "Waiting for device to initialize". But if I start the loader WITHOUT the HDD plugged in, and wait until it says "waiting for device" and counts down to plug it in, it loads fine. playerkp420 was trying to help me at (/software-backup-loaders/74440-configurable-usb-loader-freezes.html) this thread, and told me to post a system check. He also mentioned using the FAT32 format for my HDD. Mine's currently formatted to WBFS, and it would be tedious to redo all of my backups, seeing as I have a ton of games on it. So I'd like to know for sure that will fix the problem, if possible.

    Spoiler


    Thanks a million
    Last edited by Jacob Walker; 03-06-2012 at 10:14 AM.

  2. #1682
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    27
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    All games freeze but i install d2x but i dont see on sysCheck


    Spoiler


  3. #1683
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello, Im simply trying to play my isos that I have backed up from a disk, on my SoftModded Wii running 4.3u? I put Cios 222 on so I can run USB LOADER GX, but Unfortunatly when I go to run usb loader, it goes to the Usb Loader Gx Screen that says stuff about the CIOS and then it just goes back the Homebrew Channel, can anybody please help me as I am very frusterated...

  4. #1684
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by buzzswed View Post
    Hello, Im simply trying to play my isos that I have backed up from a disk, on my SoftModded Wii running 4.3u? I put Cios 222 on so I can run USB LOADER GX, but Unfortunatly when I go to run usb loader, it goes to the Usb Loader Gx Screen that says stuff about the CIOS and then it just goes back the Homebrew Channel, can anybody please help me as I am very frusterated...
    You should post our syscheck here, that is the purpose of this thread. If you just installed hbc and cios222 then you will most likely need a lot of help. You could save yourself some aggravation and simply follow the softmod any wii guide linked in my signature. It will get your all set and able to play those games.....assuming your wii is capable of playing burned discs.

  5. #1685
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    27
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    You should post our syscheck here, that is the purpose of this thread. If you just installed hbc and cios222 then you will most likely need a lot of help. You could save yourself some aggravation and simply follow the softmod any wii guide linked in my signature. It will get your all set and able to play those games.....assuming your wii is capable of playing burned discs.
    you see my syscheck?

  6. #1686
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by azumo View Post
    you see my syscheck?
    Indeed, but you're not the only one posting in this thread.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  7. 1 User Says Thank You oddgriffin For This Useful Post


  8. #1687
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    45
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi. I just updated my already softmodded Wii through the Softmod Any Wii Guide. The only issue I ran into was that I was unable to install Priiloader. I would press the + button but it didn't work. But when I tried again the next day, about 24 hours later, I was able to install it. Not sure why this happened, so I figured I'd post the results of my syscheck. Please let me know if everything looks ok. Thanks.

    Spoiler


  9. #1688
    New Member Snowmanne's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    HP, Illinois
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I just updated and added some IOSs, I just want some confirmation that my Wii is setup right and if I need to add or delete anything.

    Spoiler


  10. #1689
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,172
    Thanks
    1,437
    Thanked 2,544 Times in 1,880 Posts
    Quote Originally Posted by locomoco0973 View Post
    I'm working on an unusually stubborn console. There has not been a situation that could not be corrected utilizing the information contained within this forum up until now. After over 50 successful softmods this one has me puzzled. Any opinions on a solution will be appreciated. What I am battling is multiple Hackmii installer failures. I was hoping that the recent installer update would solve this but the results are the same. I will provide any additional information necessary to resolve this. Thanks in advance. Aloha!

    Spoiler



    Spoiler

    Take a look HERE.

    Quote Originally Posted by goukifafa View Post
    Hey all, just softmodded my nintendo wii 4.3e using the following Tutorial.

    How to: Softmod your 4.3 Nintendo Wii

    but when i try use DVD dumper, it gives me a failed message, failed to initiate index etc...

    Can anybody tell me all the CIOS and wads i need to install to get all my backup loaders (GC/WII) and dvd dumpers working so i will not have to patch anymore more IOS's or install any more CIOS.

    Orrr, if there is any program that checks them all and just updates them all to CIOS automatically. thanks a lot guys.

    I already have Wad installer + Neogamma loader R9 V56
    You should follow the Softmod ANY Wii guide. We cant vouch for other guides or how they are set up. We know the any wii guide works.

    Quote Originally Posted by torbjo73 View Post
    Still desperate for an opionion on what could be wrong...
    Try updating to the latest d2x. Thread HERE.

    Quote Originally Posted by Jacob Walker View Post
    CFG USB has been working for the past few months, but lately it started freezing a lot when I would load it. I re-installed all of my homebrew apps and IOS's and such (Following the "Hack any Wii" Tutorial to the letter), and now it won't ever load unless I unplug it first and then reload it. I've been looking around on the site for a few days and can't find anything. Also, I tried using USB Loader GX, and it does the same thing. If the USB HDD is plugged in on the initial start, it will freeze on the screen "Waiting for device to initialize". But if I start the loader WITHOUT the HDD plugged in, and wait until it says "waiting for device" and counts down to plug it in, it loads fine. playerkp420 was trying to help me at (/software-backup-loaders/74440-configurable-usb-loader-freezes.html) this thread, and told me to post a system check. He also mentioned using the FAT32 format for my HDD. Mine's currently formatted to WBFS, and it would be tedious to redo all of my backups, seeing as I have a ton of games on it. So I'd like to know for sure that will fix the problem, if possible.

    Spoiler


    Thanks a million
    Check out THIS thread.

    Quote Originally Posted by azumo View Post
    All games freeze but i install d2x but i dont see on sysCheck


    Spoiler

    Looks like you didnt install d2x in 249 or 250. Try again.

    Quote Originally Posted by legaldeejay View Post
    Hi. I just updated my already softmodded Wii through the Softmod Any Wii Guide. The only issue I ran into was that I was unable to install Priiloader. I would press the + button but it didn't work. But when I tried again the next day, about 24 hours later, I was able to install it. Not sure why this happened, so I figured I'd post the results of my syscheck. Please let me know if everything looks ok. Thanks.

    Spoiler

    Syscheck looks good.

    Quote Originally Posted by Snowmanne View Post
    I just updated and added some IOSs, I just want some confirmation that my Wii is setup right and if I need to add or delete anything.

    Spoiler

    Syscheck looks good.

  11. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  12. #1690
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey guys, haven't been here for a bit and haven't actually done much to the Wii in a year or so. My Kid has decided to play some newer games on the Wii and particularly Kirby's Dream land but can't get it to pass the save screen. Can you have a look and tell me what updates or cIOS's I should be adding?

    Spoiler


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •