Page 168 of 396 FirstFirst ... 68118158166167168169170178218268 ... LastLast
Results 1,671 to 1,680 of 3954

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #1671
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Will this delete any of the games already loaded?

  2. #1672
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,135
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,522 Times in 1,862 Posts
    The ANY Wii guide will simply update your softmod. It will not delete anything that is on your HDD or Wii. If you have anything on your sd card worth saving you should back it up first to your PC, since the ANY Wii guide will have you format your card at a few different points.

  3. #1673
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks. upgraded

  4. #1674
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Been Sofmod'd for 2 yrs

    Softmod'd 4.2 sys following all the excellent advice from this forum almost two years ago just softmod'd a 4.3 sys for my friend and noticed I was able to get some games working completely that I was not able to get working with my sys so copied and pasted all the ISO from the SD card I made for theirs and installed them but those same games still do not work on my sys any suggestions on how either "viriginize" my sys and starting over upgrading my sys to 4.3 or remove the ISO's that are causing the problem far as I know its 222 and 223 because thoose are the ones I put in my loader to get Skylanders(portal) and Rock Band3(keyboards) working.

    Spoiler



    Hope I did this right Thanks in advance for your Help

  5. #1675
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,064
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by Kingstro
    Softmod'd 4.2 sys following all the excellent advice from this forum almost two years ago just softmod'd a 4.3 sys for my friend and noticed I was able to get some games working completely that I was not able to get working with my sys so copied and pasted all the ISO from the SD card I made for theirs and installed them but those same games still do not work on my sys any suggestions on how either "viriginize" my sys and starting over upgrading my sys to 4.3 or remove the ISO's that are causing the problem far as I know its 222 and 223 because thoose are the ones I put in my loader to get Skylanders(portal) and Rock Band3(keyboards) working.

    Spoiler



    Hope I did this right Thanks in advance for your Help
    Re install hbc so it runs on 58, just get the latest hackmii installer to do it that way you will have the newest one.
    Make sure your using the latest version of your loader too, the guide you just followed has the latest stable releases.
    If you just want to follow the entire guide for your Wii you can do that too, no need to delete or "virginize" because it will simply overwrite what it needs to.

    Sent with WiiHacks app, that should explain any typos 8-p

  6. #1676
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    4.3U, MMM and other wad managers cant install, cant change ios, cant delete or repair.

    Spoiler

    Last edited by RoseEclipz; 03-04-2012 at 09:48 AM.

  7. #1677
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,064
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by RoseEclipz
    4.3U, MM and other wad managers cant install, cant change ios, cant delete or repair.

    Spoiler

    Your cios are stubbed. Follow the softmod any Wii guide linked in my signature.

    Sent with WiiHacks app, that should explain any typos 8-p

  8. #1678
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm working on an unusually stubborn console. There has not been a situation that could not be corrected utilizing the information contained within this forum up until now. After over 50 successful softmods this one has me puzzled. Any opinions on a solution will be appreciated. What I am battling is multiple Hackmii installer failures. I was hoping that the recent installer update would solve this but the results are the same. I will provide any additional information necessary to resolve this. Thanks in advance. Aloha!

    Spoiler



    Spoiler


  9. #1679
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey all, just softmodded my nintendo wii 4.3e using the following Tutorial.

    How to: Softmod your 4.3 Nintendo Wii

    but when i try use DVD dumper, it gives me a failed message, failed to initiate index etc...

    Can anybody tell me all the CIOS and wads i need to install to get all my backup loaders (GC/WII) and dvd dumpers working so i will not have to patch anymore more IOS's or install any more CIOS.

    Orrr, if there is any program that checks them all and just updates them all to CIOS automatically. thanks a lot guys.

    I already have Wad installer + Neogamma loader R9 V56
    Last edited by cjizzle; 03-07-2012 at 05:31 AM. Reason: removed outside link

  10. #1680
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Please, help anyone?

    Still desperate for an opionion on what could be wrong...

    Quote Originally Posted by torbjo73 View Post
    After following all your guides and reading hundereds of posts I think I have tried almost everything now so I kindly ask for your help with what could be wrong.

    I have approx 100 games that work like a charm, unfortunately I have four new ones that donīt. I have tried:

    - Different USB:s both wbfs and FAT 32
    - Reripping. Games working on other Wiis.
    - Different ripping programs
    - All three loaders, newest versions
    - Updating Ios/Cios
    - Changeing from dx v7 to v6
    - Different types of remotes
    etc

    Still these four games just wonīt load at all, the screen turns black and I have to remove power chord.

    - Rayman Origins
    - Mario and Sonic London 2012
    - Disney Universe
    - Lego Harry Potter 5-7

    Same problem with all four games. All other previous games and homebrew work without problem.

    My son is driving me nuts! Please help! Thanks a million in advance!

    Spoiler


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •