Page 16 of 402 FirstFirst ... 614151617182666116 ... LastLast
Results 151 to 160 of 4015

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #151
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,254
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,596 Times in 1,914 Posts
    One drive working and the other not indicates either a compatibility issue or the new drive not being set up correctly. Your syscheck looks fine with your setup (cIOS is a bit dated, but otherwise ok). Have you verified that your new drive is set to primary and active as I suggested in your other thread on this subject?

  2. #152
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Have you tried re-ripping the games from your original discs?
    I will try that but I am also noticing in priloader if I try to load homebrew channel. It says error auto booting HBC, maybe title not installed?From the system menu and usbloader the homebrew browser will load fine.Thanks for your help its really appreciated.

  3. #153
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Do any other original discs cause the same error? If so, your drive probably just needs cleaned.
    No, only this one.

  4. #154
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Muskogee, OK
    Posts
    29
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Before I post my syscheck, maybe whomever checks my syscheck (below) will help me with my problem.
    Q) I really want to know why is it that every time I run the "USB Loader GX" channel, it stops at either two screens. a) "Initialize USB device", and/or b) "Waiting for slow HDD/USB device....30 secs left". I've tried having off my USB device, running USB Loader GX, *THEN* turning on my USB HDD device, but still, I get either a or b in response. Anywhoo, here's my syscheck!

    Spoiler

    Last edited by skellinator; 10-23-2011 at 06:00 PM.

  5. #155
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey I am having a problems load backups on neogamma or any loaders no gc games or anything all of a sudden only org copy of games work not back ups please help thank You

    Spoiler


  6. #156
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    52
    Thanks
    9
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    I already played a few games and everything runs fine but what the heck lets see what it says.

    Spoiler


  7. #157
    New Member baierme2's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    out for lunch be back in 5mins
    Posts
    26
    Thanks
    8
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    what about this syscheck need help ...

    Spoiler

    Last edited by Brian; 10-23-2011 at 07:02 PM.

  8. #158
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,254
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,596 Times in 1,914 Posts
    Quote Originally Posted by user1269 View Post
    I will try that but I am also noticing in priloader if I try to load homebrew channel. It says error auto booting HBC, maybe title not installed?From the system menu and usbloader the homebrew browser will load fine.Thanks for your help its really appreciated.
    Could be an older version of priiloader that causes this. You could try updating your version of priiloader, or :
    Download the HBC forwarder HERE and extract to the root of your SD card.
    Launch priiloader and click Load/Install and install the forwarder
    Set autoboot to installed file and return to installed file.

    Your original issue was about games not working, so I have to stand by my original thoughts and suggest re-ripping the ones causing issues. If still no success we can go from there.

    Quote Originally Posted by albertsixpence View Post
    No, only this one.
    I did some research and looks like you aren't the only on with problems with this game. A lot of people have reported this issue and it comes down to dirty lenses and/or drives being out of calibration due to the fact that it is a dual-layer game. In other words it seems to be a hardware issue, not a softmod issue. If you can't play an original of SSBB, that will confirm the diagnosis.

    Quote Originally Posted by nodryland1 View Post
    Hey I am having a problems load backups on neogamma or any loaders no gc games or anything all of a sudden only org copy of games work not back ups please help thank You

    Spoiler

    Follow the Softmod ANY Wii guide in my sig. That will get you updated with the latest cIOS and apps.

    Quote Originally Posted by MonKENy View Post
    I already played a few games and everything runs fine but what the heck lets see what it says.

    Spoiler

    Good to go!

    Quote Originally Posted by baierme2 View Post
    what about this syscheck need help ...

    Spoiler

    Whatever issue you are having it is not related to your IOS or cIOS as they are exactly the way they should be.


    ...whew....lol. OK guys is there a record for the most posts responded to in a single post here? Goin for the gold baby LOL

  9. 5 Users Say Thank You to cjizzle For This Useful Post


  10. #159
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    52
    Thanks
    9
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Lol if there is you deserve it. Thanks for the reply. Im on mobile atm but when I get home ill throw you a thanks.

  11. #160
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,394 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post

    ...whew....lol. OK guys is there a record for the most posts responded to in a single post here? Goin for the gold baby LOL
    lol. You been busy.. lol! nice work buddy.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  12. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •