Page 148 of 407 FirstFirst ... 4898138146147148149150158198248 ... LastLast
Results 1,471 to 1,480 of 4062

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #1471
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,835
    Thanks
    924
    Thanked 2,108 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    It sounds a good idea but is impracticable, all the loaders can be compiled to run off of any cios by default eg the soft mod any wii guide cfg app runs off of cios 248 my own version is compiled to run off 249, also apps like wiiflow and neogamma now have auto select feature so it would not be practical to assume which version everyone is using so we supply the tools and info instead so people can install what they need for them specifically

  2. #1472
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    accidentally went from 4.3u to 4.1 on virgin

    I fumbled when going through the "install any wii" from mauifrogs and am unsure what to do next. I started with a 4.3u virgin and somehow ended up with the appended sysCheck output. For context, my goal is to be able to use a USB hard drive, run homebrew apps/media players etc, and recover COD/BOPS/MW3 profiles if they get hacked/modded on hostile public hosts.

    I first realized something was wrong when I couldn't get into the priiloader and was getting an error like:
    IOS236 not patched for ES_Identify

    But more alarming was the downgrade from 4.3u to 4.1 as I thought that wouldn't happen and figure I either screwed up or it isn't as big a deal as I'm thinking it might be.

    How do I "undowngrade" safely? How do I get the priiloader and its N update protection going properly after getting off the path? Or better yet, if you know better, tell me questions I should be asking instead.

    Any insight welcome:

    Spoiler

    Last edited by skellinator; 01-30-2012 at 01:27 PM.

  3. #1473
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by mgalyean View Post
    I fumbled when going through the "install any wii" from mauifrogs and am unsure what to do next. I started with a 4.3u virgin and somehow ended up with the appended sysCheck output. For context, my goal is to be able to use a USB hard drive, run homebrew apps/media players etc, and recover COD/BOPS/MW3 profiles if they get hacked/modded on hostile public hosts.

    I first realized something was wrong when I couldn't get into the priiloader and was getting an error like:
    IOS236 not patched for ES_Identify

    But more alarming was the downgrade from 4.3u to 4.1 as I thought that wouldn't happen and figure I either screwed up or it isn't as big a deal as I'm thinking it might be.

    How do I "undowngrade" safely? How do I get the priiloader and its N update protection going properly after getting off the path? Or better yet, if you know better, tell me questions I should be asking instead.

    Any insight welcome:

    Spoiler

    If you followed the guide completely then you will end up on sm 4.1, that is what it does. There was a section where you were told that the 4.1 SM install is optional, you must have missed that. It is fine.

  4. 1 User Says Thank You skellinator For This Useful Post


  5. #1474
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    If you followed the guide completely then you will end up on sm 4.1, that is what it does. There was a section where you were told that the 4.1 SM install is optional, you must have missed that. It is fine.
    Thanks for the info. I realize it is ok, not-bricked etc, but wondered. It seems to run fine in most cases, but MW3 is whining (and my kid is freaking) that it needs a later version (assuming it is SM it is referring to). So I am looking for a safe path to get back to 4.3u if possible. Not sure if it is as simple as letting the nintendo servers update or if it requires a more controlled approach. I aborted the N upgrade that MW3 initiated given all the warnings about not letting N update the SM. Any pointers appreciated.

    edit:
    Ok, MW3 is working fine now and I'm still at 4.1 and happy. Not sure what the deal was, but was perhaps to not having priiloader installed. I selected IOS246 that has ES_Identify patch (the default IOS236 that is bundled does not), successfully installed priiloader, got into it and blocked the updates, and MW3 loads fine without whining.
    Last edited by skellinator; 01-30-2012 at 03:26 PM.

  6. #1475
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Yeah, I forgot to address the priiloader issue. You figured it out though, glad it's working. When you play MW3 online it may prompt an in game update, it is OK to take that one. If you have any issues with that game please look up the guide we have for it.

  7. 1 User Says Thank You skellinator For This Useful Post


  8. #1476
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi im new to softmod, my problem is that i softmod my wii and i try to load the game from usb flash drive at fist works fine , but now for some reason all game that i put to play with my usb flash drive dont load all i see in the screen is a black screen ..

    Spoiler

    Last edited by El Chico Taz; 01-30-2012 at 06:58 PM.

  9. #1477
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by El Chico Taz View Post
    Hi im new to softmod, my problem is that i softmod my wii and i try to load the game from usb flash drive at fist works fine , but now for some reason all game that i put to play with my usb flash drive dont load all i see in the screen is a black screen ..

    Spoiler

    Try updating your cIOS to the D2x v7 and then update your loader if you arent running the newest rev already.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  10. #1478
    New Member 2Hack's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    231
    Thanks
    29
    Thanked 9 Times in 9 Posts

    Exclamation Need Help

    Below is my SYSCheck. I was not able to get my PSX games or N64 games load off of my USB of wiiSX or Wii64. whenever i try and select load iso>USB i get "ERROR could not locate usb://wiisx/isos" . same goes for bios. It is there in the correct file structure.
    BTW it will load from SD card but not USB....


    Spoiler



    Your Help wont go unnoticed.


    2Hack

  11. #1479
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by 2Hack
    Below is my SYSCheck. I was not able to get my PSX games or N64 games load off of my USB of wiiSX or Wii64. whenever i try and select load iso>USB i get "ERROR could not locate usb://wiisx/isos" . same goes for bios. It is there in the correct file structure.
    BTW it will load from SD card but not USB....

    Spoiler



    Your Help wont go unnoticed.

    2Hack
    Did you use modmii?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  12. #1480
    New Member 2Hack's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    231
    Thanks
    29
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    No. I have it but i did not know how to get it to start the download...(I chose the files i wanted(* besides them) but did not know how to download the files.)
    I got WiiSX and Wii64 off of the HBBrowser. It works with my SD Card, but not the USB slot. No Idea why...

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •