Page 141 of 402 FirstFirst ... 4191131139140141142143151191241 ... LastLast
Results 1,401 to 1,410 of 4015

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #1401
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,394 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by ddivney View Post
    Yes it is, and it's the only partition
    What loader are you using? Have you configured it yet to read from usb? try deleteing the config data for the loader.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  2. #1402
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    Did you update your loader after updating your cIOS? have you tried deleting your config data for said loader?
    Yes the system was updated and then I attempted to letterbomb. after last update and letter bomb, I used a fresh sd so new config data.

  3. #1403
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Please help with weird wii...

    Thanks S_L ive now fixed some stubs and tried using different bases for cIOS, Also tried updating and reinstalling all the loaders and deleting config files, using different HDD, re-rippinggames, fat32 and wbfs and all the configs i can think of, read, tested and checked everything i can think of but still the same result = COD's and 007 wont play but mario kart and NFS always play no matter what.....aaarh! Can anyone think of something else that might be wrong with my wii/setup??? as i really do not want to admit defeat. I have a black U.K wii

    Spoiler



  4. #1404
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,254
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,596 Times in 1,914 Posts
    Your setup looks fine. I have the same setup in 249 and 250 as you do. 007 works using 249 and the last two COD's work using 250. Have you tried updating your version of CFG?

  5. #1405
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Your setup looks fine. I have the same setup in 249 and 250 as you do. 007 works using 249 and the last two COD's work using 250. Have you tried updating your version of CFG?
    Yes im on CFG v70 249, Its says wanninkokos 249 is required and i have IOS249[56] (rev 21007, Info: d2x-v7final,
    Ive done the same with the other loaders? what else could be the issue if my cIOS are right, it just says booting wii game... loading then black screen and i have to plug the wii out and on 224 m-load it says ERROR: setting up fragments 8 4 ID mismatch: [SHBE52]

  6. #1406
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,254
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,596 Times in 1,914 Posts
    You said you already did this, but it sounds like a bad rip. Have you tried to rip the games again using a loader other than cfg?

    Sent using the WiiHacks app. Please excuse the brevity, punctation, and spelling.

  7. #1407
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    57
    Thanks
    13
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Spoiler



    would like to know if everything is correct. my CFG keeps freezing on me when i try installing a game. tried xenoblade, the conduit, blackops same thing happens.

    (already posted my issue with CFG on the CFG guide thread, but maybe its something i did while updating)

  8. #1408
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,254
    Thanks
    1,474
    Thanked 2,596 Times in 1,914 Posts
    Syscheck looks good. Will leave the advice on what to do about your issue in your other thread...

  9. #1409
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    23
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 4 Posts
    can you please advise on my system check...thank you..
    sysCheck GX v1.0.0 by Erik Spyder

    Spoiler

    Last edited by Jax; 11-19-2012 at 07:03 AM. Reason: Added Spoiler...

  10. #1410
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I recently did a soft mod to my Wii. I am attempting to use the usb loader gx. It loads and recognizes the game, but when I try to load it, I get a black screen. So then I try to load it from NeoGamma and it loads, but the screen is black and white. I turned the video patch to on, but it made no defference. I ran a system check, the results are as follows.
    sysCheck v2.1.0b15 by Double_A and R2-D2199
    ...runs on IOS58 (rev 65535).
    Region: NTSC-U
    System Menu 4.1U (v449)
    Priiloader installed
    Drive date: 2007.02.13
    Homebrew Channel 1.0.8 running on IOS58
    Hollywood v0x11
    Console ID: 71639550
    Boot2 v4
    Found 93 titles.
    Found 54 IOS on this console. 3 of them are stub.
    IOS4 (rev 65280): Stub
    IOS9 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS10 (rev 768): Stub
    IOS11 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS12 (rev 269): No Patches
    IOS13 (rev 273): No Patches
    IOS14 (rev 520): No Patches
    IOS15 (rev 523): No Patches
    IOS16 (rev 54321): Trucha Bug ES Identify Flash Access NAND Access
    IOS17 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS20 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS21 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS22 (rev 1037): No Patches
    IOS28 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS30 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS31 (rev 3608): No Patches
    IOS33 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS34 (rev 3348): No Patches
    IOS35 (rev 65535): Trucha Bug ES Identify NAND Access
    IOS36 (rev 65535): Trucha Bug ES Identify NAND Access
    IOS37 (rev 65535): Trucha Bug NAND Access
    IOS38 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS40 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS41 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS43 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS45 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS46 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS48 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS50 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS51 (rev 4864): Stub
    IOS52 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS53 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS55 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS56 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS57 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS58 (rev 65535): Trucha Bug USB 2.0
    IOS60 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS61 (rev 5662): No Patches
    IOS70 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS80 (rev 65535): Trucha Bug
    IOS90 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS202[60] (rev 65535 Info: hermes-v5.1): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS222[38] (rev 65535 Info: hermes-v4.0): Trucha Bug ES Identify NAND Access USB 2.0
    IOS223[38] (rev 65535 Info: hermes-v4.0): Trucha Bug ES Identify NAND Access USB 2.0
    IOS224[57] (rev 65535 Info: hermes-v5.1): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS236 (rev 54321): Trucha Bug ES Identify NAND Access
    IOS245[37] (rev 21007 Info: d2x-v7alpha5): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS246[38] (rev 21007 Info: d2x-v7alpha5): Trucha Bug ES Identify NAND Access
    IOS247[53] (rev 21007 Info: d2x-v7alpha5): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS248[55] (rev 21007 Info: d2x-v7alpha5): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS249[58] (rev 21007 Info: d2x-v7final): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS250[57] (rev 21007 Info: d2x-v7final): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS251[58] (rev 21007 Info: d2x-v7alpha5): Trucha Bug NAND Access USB 2.0
    IOS254 (rev 65281): BootMii
    BC v6
    MIOS v10
    Report generated on 2012/01/22.
    Please help

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •