Page 14 of 405 FirstFirst ... 412131415162464114 ... LastLast
Results 131 to 140 of 4048

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #131
    New Member warreng6x's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us i apologize short on time can anyone give me any insight on what to do

    Spoiler

    Last edited by Shift_Lock; 10-20-2011 at 03:08 PM.

  2. #132
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,395 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by warreng6x View Post

    Spoiler

    you are missing key cIOS and the ones you have are out dated... you can fix them all 1 by 1, or you can follow the softmod guide in my signature.. I suggest the softmod any wii guide.. start from "softmods with HBC"

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #133
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I installed cios d2x to 249 and also upgraded the base to base 56 on cios 249 but it didnt really do anything. i also wanted to try and see if i should remove the stubbed ios's or update them so they wont be a stub. I have wii system menu 4.3. IOS 4 (rev 65280) is a stub, IOS 10 (rev 768) is a stub, IOS 40 (rev 3072) is a stub, IOS 51 (rev 4864) is a stub, IOS 52 (rev 5888) is a stub. which ones should not be a stub.

  4. #134
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,698
    Thanks
    1,887
    Thanked 4,385 Times in 3,679 Posts
    Blog Entries
    5
    That's not the purpose of this thread. If you read this guide, you'll see what you describe is normal.

  5. #135
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,284
    Thanks
    1,487
    Thanked 2,614 Times in 1,926 Posts
    The stubs you have are not causing your issues. As far as the list of games you posted about last week, the only one I have is Excite Bots Trick Racing, and I can confirm it loads just fine on 249[56] d2x v6 using both CFG v70 and GX 2.2. If you haven't tried re-ripping that is where you should start.

    EDIT: Also now that you have made some changes go ahead and post another syscheck just so we can see where you are right now.

  6. #136
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    originally i had cfg v69 and usbloader gx 2.1
    I just downloaded cfg v70 and usb loader gx 2.2 and excite bots still doesnt load.
    ohs also forgot to mention ios 250 wasa also changed to v6 due to d2x cios.
    so if you look at my past syscheck it is all the same stuff except ios 249 is on base 56 and v6 d2x cios and ios 250 v6 d2x.

  7. #137
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Softmod fails to read retail Xenoblade Chronicles

    I'm trying to play a retail copy of Xenoblade chronicles on my softmod but it just comes up 'unable to read disc'.
    If I try to load it through Backup Disc Channel it gives me Error 1167, which suggests my Wii can't read dual layer. System check suggests my IOS249 is not the rev 14 that would give that as a fault.
    I originally modded about 2 years ago, but have followed the 'softmod any wii' guide to make sure everything is up to date. XC isn't in the list of games with known issues, the game works on a non-modded Wii.
    I've generated the system check:

    Spoiler



    Thanks in advance
    Albert.

  8. #138
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    need help

    Hi! its been a while since i updated my wii ( about a year or so) and i was wondering if anyone can help me installing some ios that are necessary and update it by the way.. my version is on the txt file ( very old version :S and im a little bit lost and dont wanna brick my wii ) I know i have some work to do lol!

    thanks!

    Spoiler


  9. #139
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey guys I need some help, this wii was set up perfectly at one point. My young son got into and messed things up, and it has not ran perfectly in a month or two. Some games play perfectly, but some games like any COD, 007 games are freezing constantly. I use USBLoaderGX.Any ideas on a solution?

    Spoiler



  10. #140
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Issues loading games from USB drive

    Hey guys

    My Wii had been running perfectly fine for the last year or more. Somewhere along the way I must have updated or tweaked something as now a number of games I had been running from a USB drive have suddenly stopped working (using both NeoGamma and USB Loader GX). I've been searching through forums and updating and reinstalling my IOS files but no luck. Hoping someone can see something I've missed. Thanks in advance!

    Spoiler


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •