Page 136 of 395 FirstFirst ... 3686126134135136137138146186236 ... LastLast
Results 1,351 to 1,360 of 3944

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #1351
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    Syscheck looks ok, maybe try reinstalling cios 249 incase it's corrupt

    Sent from my GT-I9100 using WiiHacks
    thanks so much for such a speedy response. Can you please direct me to the right place for step by steps on how to reinstall 249 please. Once again, thanks

  2. #1352
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    882
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    D2x installation guide in my sig below

    Sent from my GT-I9100 using WiiHacks

  3. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  4. #1353
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    D2x installation guide in my sig below

    Sent from my GT-I9100 using WiiHacks
    thanks... you are a legend... will give it a go

  5. #1354
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Did my last post go through...? I need help getting MW3 to run.

    Here's my sysCheck again, in case my last post didn't go through:

    Spoiler



    I tried reading the Modern Warfare 3 guide here, but it calls for cIOS I don't seem to have. I'm still pretty unfamiliar with how IOS and cIOS work.

    Also, I think I installed d2x one time too many... It's been a while since I tried to update my Wii with new hacks.

    Please disregard / delete this post if my previous one does show up. Thanks in advance for any assistance.
    Last edited by Racer Z51; 01-18-2012 at 08:00 AM.

  6. #1355
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    882
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    select cios 247 and see if it works

  7. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  8. #1356
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    First time I post on the forum, although I have softmoded my wii some time ago thanks to wiihack and all the wonderful people who have been working on these programs. Me and my kids thank you everyday we use the wii.
    So far, my wii has been working well but some games are not working. The biggest looser challenge - I've seen posts about this game not working and why, but can't figure it out - Metroid Prime Trilogy and Call of Duty get stuck at loading, or the system crashes and gets back to wii menu.
    I have run a system check:

    Spoiler



    Can anyone help? Do you think I'd need an update?

  9. #1357
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Success!

    Huh, that worked. MW3 ran just fine via CFG loader when I selected 247 instead of 248 in game options. I just don't know why...

    Got any links that would explain IOS and cIOS to me in detail? And is there anything else you think I should update?

    I think I installed d2x v6 on 244 (base 57) unnecessarily - should I delete it from there?

    Thanks very much for your help!

  10. #1358
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    882
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    Huh, that worked. MW3 ran just fine via CFG loader when I selected 247 instead of 248 in game options. I just don't know why...

    Got any links that would explain IOS and cIOS to me in detail? And is there anything else you think I should update?

    I think I installed d2x v6 on 244 (base 57) unnecessarily - should I delete it from there?

    Thanks very much for your help!
    have a look at the d2x installation guide in my sig, different base ios for different games but base 56 is the most compatible

    Quote Originally Posted by odh123 View Post
    First time I post on the forum, although I have softmoded my wii some time ago thanks to wiihack and all the wonderful people who have been working on these programs. Me and my kids thank you everyday we use the wii.
    So far, my wii has been working well but some games are not working. The biggest looser challenge - I've seen posts about this game not working and why, but can't figure it out - Metroid Prime Trilogy and Call of Duty get stuck at loading, or the system crashes and gets back to wii menu.
    I have run a system check:

    Spoiler



    Can anyone help? Do you think I'd need an update?
    you need to update your cios have a look at the d2x installation guide in my sig and then the list of problematic games
    Last edited by Pob3008; 01-18-2012 at 08:48 AM.

  11. #1359
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you Pob3008, I will look into it and try those games again.

  12. #1360
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Black 4.3U

    I have a black 4.3U Wii that I and having Bootmii problems with. I have previously (successfully) softmod'd a white 4.3U with no issues, but I am having issues witht his one. I have HBC and Hackmii, and MMM on the SD card already. The guide (Mauifrogs Guide to Softmod Mod any Wii) in Part # 3 tells me to make the Nand Backup by:
    "Load HBC, press -HOME-, launch Bootmii
    Make a nand backup.....
    Press Power, Power, Power, Reset, Reset (or use gc-controller).....
    Power = Right, Eject = Left, Reset = Select.....
    Once the backup is complete, exit bootmii to HBC"

    but when I try to LAUNCH Bootmii, the Wii just stalls, it stops sending any vidoe signal to the tv...??? the light on the Wii remains green, and I can reset it and everything is back to Wii Menu (well, safety screen). So is it an issue with where I have the apps folder or files located on the SD card because I have reconfigured it 15 times. I am sorry I am just "Bootmii, Hackmii confused" wads wont install. freaking first time was easy. It there a specific black 4.3 guide without all of the bootmii, bootmii2, 58-61 do or dont install options. Thanks, and sorry for confusion, I promise I am VERY capable of doing this....

    SYSCHECK:

    Spoiler





    OMG,

    Brad tysunc@yahoo.com (if needed)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •