Page 129 of 395 FirstFirst ... 2979119127128129130131139179229 ... LastLast
Results 1,281 to 1,290 of 3944

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #1281
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi I wanted to make sure my systems ok and everything. When I installed some of those cIOS for the first time I didn't really know what I was doing, and I just want to know how to update/fix everything that's needed.

    Spoiler


  2. #1282
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by patq16 View Post
    i definitely have the Press A button hack turned on but i cant uninstall this either (gives the same text as above). Could this hack be turned some other way..It is possible that i haven't the wifi test hack on at all but this is my last hope. I have been at this since before xmas on and off.Starting to get frustated.....I have the updates blocked just on in priiloader.
    Im not sure as I dont and havent used startpatch.. It could also be a bad wifi module..

    Quote Originally Posted by ReinSTONED View Post
    Hi I wanted to make sure my systems ok and everything. When I installed some of those cIOS for the first time I didn't really know what I was doing, and I just want to know how to update/fix everything that's needed.

    Spoiler

    everything looks good except you could update 249 and 250 to the d2x v7 final like the rest.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  4. #1283
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    Im not sure as I dont and havent used startpatch.. It could also be a bad wifi module..
    .
    I dont believe it !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
    I got it going at long last..................A lot of late nights.............Thanks for your help

    Here's what i did. I took a chance on removing priiloader through MMM. and this allowed me to select the wifi test fail hack in startpatch and REMOVE IT.....Yipeeeeeeeeeeeee
    I probably could have bricked the whole thing but i think its all working fine still afterwards anyway. Was able lo load a game with CFG and all that so hopefully all ok.
    As the saying goes a little knowledge is a dangerous thing.(Why did i select the wifi fail hack in the first place)God only knows!!!!

    Anyway i think i will leave well enough alone for the time being even though i am not fully up to date and quit while i am ahead.

    Thanks again for the help and guidance and no doubt i will be back here again........
    Cheers Pat.........

  5. 1 User Says Thank You patq16 For This Useful Post


  6. #1284
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Good to know, Glad it was sorted buddy. good luck and have fun.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  7. #1285
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Vsjsmmks View Post
    hello i wanted to make sure my wii is set up properly! and also having problems loading the game Rango with usbloadergx i get a black screen after the remote screen! i force to load NTSC and tried loading with cISO 222,223,224,249,250! Help!

    Spoiler

    I put your syscheck in a spoiler.. other than that that is the funkiest system report Ive seen yet.. LMAO
    You It looks like you have a mix of darkcorp and pimp my wii IOS and cIOS... You seem to have all the needed cIOS to run..
    you could update your d2x to v7 "Final" since its been released and that might fix it.. but I recommend using our softmod any wii guide to fix everything up instead of just updating a few cIOS... Your call though.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  9. #1286
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for speedy reply! im new to the hacking and posting world! as you can tell! ha ill check out the guide!

  10. #1287
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have 3 hard drives that are not working anymore. 2TB WD. 2TB Seagate and a 500gig Clickfree. All have worked in the past. I have tried formatting in all options available, but all seem to freeze the WII after i select the game from a loader. I use WIIFLOW and Config USB. I tried a friends Hard Drive and we can play most of his games. Any Help would be greatly appreciated

    Spoiler

    Last edited by Shift_Lock; 01-11-2012 at 07:08 AM.

  11. #1288
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    20
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi I need some help. I softmodded my wii using the sofmod any wii guide on this site. I'm currently using wiiflow and it will not load mw3. When i go to choose what ios to use i only have the options of 202 222 223 and 224 all of wich do not work. I will post my system check. Any help is apprciated. Thank you

    Spoiler

    Last edited by Shift_Lock; 01-11-2012 at 07:16 AM.

  12. #1289
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by goleafsgo View Post
    I have 3 hard drives that are not working anymore. 2TB WD. 2TB Seagate and a 500gig Clickfree. All have worked in the past. I have tried formatting in all options available, but all seem to freeze the WII after i select the game from a loader. I use WIIFLOW and Config USB. I tried a friends Hard Drive and we can play most of his games. Any Help would be greatly appreciated

    Spoiler

    Alright.. So first off our site uses BB code not HTML so keep that in mind in the future. Fixed your syscheck for ya though.

    Your syscheck looks fine.. I dont see any issues but I assume you already have an idea that its not your wii since your buddies HDD works.. id say what ever you are tryin or did recently install on your hdd corrupted it or it was corrupt.. One bad download can ruin your hdd, back up often.. its no joke when you have a lot of info you dont wanna lose.. try the FAT32 guide in my sig and use the tool it gives you to format. I use easus for everything..

    Quote Originally Posted by KEEPINITKRUNK View Post
    Hi I need some help. I softmodded my wii using the sofmod any wii guide on this site. I'm currently using wiiflow and it will not load mw3. When i go to choose what ios to use i only have the options of 202 222 223 and 224 all of wich do not work. I will post my system check. Any help is apprciated. Thank you

    Spoiler

    There is a guide for that game..
    http://www.wiihacks.com/wii-games/95...wii-guide.html

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  13. #1290
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Here is my Syscheck related to my issue on this thread:
    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...ing-games.html


    Thanks,
    B


    Spoiler

    Last edited by Jax; 11-19-2012 at 07:11 AM. Reason: Added Spoiler...

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •