Page 120 of 401 FirstFirst ... 2070110118119120121122130170220 ... LastLast
Results 1,191 to 1,200 of 4009

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #1191
    New Member brottochstraff's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    It also states a whole load of other cios that it works with.......try installing d2x v7 rev56 into slot 249 as the one u r using is dated
    OK. I will try to follow the updated version if the guide i used, that seems to give me all the latest IOS. Thanks for the help, lets hope i wont brick the wii

  2. #1192
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    can someone check this out for me thanks.

    Spoiler

    Last edited by Shift_Lock; 01-06-2012 at 11:32 AM.

  3. #1193
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    It looks good to me are you having any issues?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  4. #1194
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Spoiler


  5. #1195
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by goggles8p View Post

    Spoiler

    It wouldnt hurt for you to run through the any wii guide in my sig and update your softmod.. start from the spoiler 'softmods with homebrew installed"

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  6. #1196
    New Member KRaid-'s Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just wanted to see what my next course of action should be...

  7. #1197
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi and thanks for the reply.yes i am having issues!everything was fine until i updated my cios from a guide so that i could play Legend of zelda Skyward sword and also smurfs dance and now nothing works.i could start again and re instal everything but still these games would not work any help would be apreciated thanks.

  8. #1198
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Spoiler


  9. #1199
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    75
    Thanks
    2
    Thanked 12 Times in 12 Posts
    Quote Originally Posted by daleb5 View Post

    Spoiler







    Follow this guide: Guide:Softmod ANY Wii. Start from the "Softmods with HOMEBREW CHANNEL installed" spoiler.
    Last edited by G4Oblivion; 01-07-2012 at 10:44 AM.

    Wii: Mario Kart Wii Bundle (Black, 4.3U), SM: 4.1U, HBC: v1.0.8,
    cIOS: d2x v8 beta (r41), Priiloader: Priiloader v0.7, SDHC: SanDisk Ultra 16GB Class 6,
    USB HDD: Seagate Expansion 500GB (ST905004EXA101-RK), Loader: USB Loader GX r1147

  10. #1200
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    Syscheck incoming after a "brief" summary...

    When Skyward Sword was released I got it and tried reading it from the disc channel. Expectedly it wanted me to update from the disc, something that I know I should avoid doing.
    So I tried loading it through Gecko OS which has been my workaround for a loooooong time now. Almost every disc I burned came with an update, so I let Gecko work its magic.

    But Skyward Sword just wouldn't load. I tried a couple of times more until I asked my friend if he got it working. He told me he updated his Wii through the system settings and everything went better than expected. So I did too. Afterwards, the disc read and everything was just like before. It was only until recently I discovered that my Wii wouldn't read any of my burned discs. I got sad.


    Now I'm struggling with trying to get USB Loader to work. Before the update I used a tiny 8GB USB to play New Super Mario Bros and some other games through USB Loader GX. It worked just fine.

    After the update the USB Loader doesn't even start from HBC. It says it needs "unstubbed cIOS 222 v4 or 249 v9+".
    I tried getting the Configurable USB Loader and it says it needs cIOS 249 is a "stub" and that I need to reinstall it.
    So... I started researching what the hell cIOS even is. Everything I've done with HBC up to now hasn't been much of a hassle you know, I didn't need to know stuff. :P
    The main problem now is that I don't understand how I'm supposed to obtain any of the unstubbed cIOSes I need. I tried using dop-mii to uninstall and reinstall them, but it just returns to being stubbed. Why would an installer set me up with a stubbed cIOS that appears to be useless anyway?

    I'm thinking I might be using the wrong IOS to install other IOSes. Hell, I don't even know the difference between using this and that. I just tried using 36 and dop-mii told me I have AHBPROT available for use.

    I hope I'm making any sense here.

    TLDR:
    I want to play games from my external hard drive, but both of the homebrew apps I've triedd wants unstubbed cIOSes I don't know how to set up. Please help me understand!


    Spoiler


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •