Page 117 of 402 FirstFirst ... 1767107115116117118119127167217 ... LastLast
Results 1,161 to 1,170 of 4015

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #1161
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    20
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    glad to see im not the only one having this problem. how can u tell that darkcorp is installed by looking at a system check

  2. #1162
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,832
    Thanks
    913
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by goku12352 View Post
    glad to see im not the only one having this problem. how can u tell that darkcorp is installed by looking at a system check
    u will have a lot of trucha signed maxed out ios

  3. #1163
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just wanted some confirmation that I performed all steps in the Softmod any Wii guide correctly.

    Spoiler


  4. #1164
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,832
    Thanks
    913
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by jeanq View Post
    Just wanted some confirmation that I performed all steps in the Softmod any Wii guide correctly.

    Spoiler

    Looks good

  5. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


  6. #1165
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I decided to move my thread to this one so it would be in the right place .

    I had a fully functioning softmod wii up until new years eve. Kids(not my kids) put in Just Dance 3 and it asked for update, I was not there to stop them. System upgraded to 4.3u. I flipped out. I went and did the letterbomb hack and got my HBC channel back. Just Dance 3 (store bought copy) worked from wii channel. was black and white in Neo gamma 7, forced ntsc to get color. Next day nothing works. Neo Gamma gets disc read error 1101. Purchased games are unrecognized in wii channel. Unplugged wii for 24 hours. tried again game appears in wii channel and loads to main screen , when kids pick a song it says reading disc and then goes to error and unplug screen. The disc drive is making funky noises. Is drive Dead?Any Remedies?

    If i go to a usb loader with one of the working external HD instead of using discs like I have always done. Do you think that will solve problem?

    Shift lock has asked me to post my sys check so here it is.

    Spoiler


  7. #1166
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by molson11 View Post
    I decided to move my thread to this one so it would be in the right place .

    I had a fully functioning softmod wii up until new years eve. Kids(not my kids) put in Just Dance 3 and it asked for update, I was not there to stop them. System upgraded to 4.3u. I flipped out. I went and did the letterbomb hack and got my HBC channel back. Just Dance 3 (store bought copy) worked from wii channel. was black and white in Neo gamma 7, forced ntsc to get color. Next day nothing works. Neo Gamma gets disc read error 1101. Purchased games are unrecognized in wii channel. Unplugged wii for 24 hours. tried again game appears in wii channel and loads to main screen , when kids pick a song it says reading disc and then goes to error and unplug screen. The disc drive is making funky noises. Is drive Dead?Any Remedies?

    If i go to a usb loader with one of the working external HD instead of using discs like I have always done. Do you think that will solve problem?

    Shift lock has asked me to post my sys check so here it is.

    Spoiler

    Try the any wii guide in my sig. start from the spoiler "softmods with homebrew installed" If HBC is functional.. if not use letterbomb. and like I've already told you.. IF your drive isnt spinning and making a clicking noise, it might be dead or dying................. We cant tell you if its dead or not for sure since we arent physically there to see/hear it...

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. #1167
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Please review my system check

    Hello,

    I've followed the guide on this website and I'm not able to get past loading all WADs.

    Spoiler



    Thank you so much in advance for your help.

  9. #1168
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    well whats happening?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  10. #1169
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    well whats happening?
    only 15 wads install/load

  11. #1170
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by sutchster View Post
    only 15 wads install/load
    Clear your cache reformat your sd with a full format and try the step again.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •