Page 114 of 395 FirstFirst ... 1464104112113114115116124164214 ... LastLast
Results 1,131 to 1,140 of 3947

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #1131
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    it doesnt look like you followed one of our... iou sure our guide was the last you followed? if so which one? and is the USB device a flash drive and is it formatted correctly?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  2. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  3. #1132
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    10
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi! Shift lock.
    I first tried a crap guide from somewhere else that didn't work. I found on here Maufrogs excellent guide and followed it through step by step using a SD card. I then connected a USB hard drive formatted to WBFS. I backed up some games to it but some (most) don't want to work!
    If I go back and start again following the Mod any wii guide will it sort it???
    Phil

  4. #1133
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Reload cIOS 249 From here:
    d2x cIOS Installation Guide

    Give that a go and see if it changes.. it could also be where you are getting the wbfs file.. I rip all my games from original discs and they are flawless..

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  5. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  6. #1134
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    10
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks, I will try that!
    Games were all taken from original discs, which is why I was thinking it was my system not working, rather than a bad rip!
    Phil

  7. #1135
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by paddy69 View Post
    Thanks, I will try that!
    Games were all taken from original discs, which is why I was thinking it was my system not working, rather than a bad rip!
    Phil
    cool let me know how it goes.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. #1136
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Preston, Lancs. England
    Posts
    8
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    It could have been previously softmodded..


    But other than that what loader are you using? did you set the loader to load from usb?
    Make sure your sd looks like this
    Hi shift_lock, thanks for living with me on this one!

    I'm having issues locating some of the files identified on your SD root:

    i.e the hacks.ini and all the wads. I tried via the link in the softmod guide "Help- I can't download the files" but the link to MediaFire fire doesn't seem to be active (tried IE and Firefox).

    Are the hacks.ini and wads necessary? Otherwise your content looks similar to the content of "MMM-58-61_Hackmii_0.8_BB1" (except boot.elf id boot.dol), should I go with that?

    Thanks for your help...

  9. #1137
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    you should replace all the cIOS the guide provides to fix your stubbed cIOS and update the rest..
    I will try. Thank you very much.

  10. #1138
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Daglefinger View Post
    Hi shift_lock, thanks for living with me on this one!

    I'm having issues locating some of the files identified on your SD root:

    i.e the hacks.ini and all the wads. I tried via the link in the softmod guide "Help- I can't download the files" but the link to MediaFire fire doesn't seem to be active (tried IE and Firefox).

    Are the hacks.ini and wads necessary? Otherwise your content looks similar to the content of "MMM-58-61_Hackmii_0.8_BB1" (except boot.elf id boot.dol), should I go with that?

    Thanks for your help...
    that image is just so you know how it should like as far as what should be on the root and what inside of files. The hacks.ini file is for priiloader and should be on the root of your SD card.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  11. #1139
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Problems with downloading torrents

    Yes I have got up to downloading torrents but I am having trouble getting past that. It happens everytime i try to extract the file after i finish downloading games from utorrents. 1st game came already as a .rar file so i pressed extract here. the screen poped up and said the file was either damaged or in unknown format. then I tried again with a few more games. when they finished downloading they were wbfs files so on got wii backup manager to change them to ios/ .rar files. I did that and tried to extract and the same screen popped up and said they were damaged/unknown format. I need to know if it really is damaged or am i really doing something wrong. Anything would be helpful. Thank you.

  12. #1140
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 489 Times in 428 Posts
    Piracy is not supported at Wiihacks. I can only suggest you purchase the game and rip it that way.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •