Page 105 of 401 FirstFirst ... 55595103104105106107115155205 ... LastLast
Results 1,041 to 1,050 of 4009

Thread: Need Help? Post your system check here

  1. #1041
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Whats up? sys check

    Whats sup guys...Its been a while since I came back to the Wii scene so Im kinda outdated. So I am trying to play Legend Of Zelda Skyward Sword using CFG Loader v70 and it basically gets stuck on the CFG loading screen...I went through the CFG loader and the cIOS stuff but I cannot seem so fix it

    *not sure if this should go here or Legend of Zelda post*

    Spoiler

    Last edited by calvin54; 01-01-2012 at 11:25 PM. Reason: spoiler fix

  2. #1042
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    My guess is you haven't watched the motion plus vid.
    Go to the guide-->http://www.wiihacks.com/wii-games/95...ard-sword.html
    Also you need to have the HBC running off IOS58. Re-install the HBC with bannerbomb
    and it will then choose IOS58 as it's default IOS.



  3. 1 User Says Thank You bmarlo For This Useful Post


  4. #1043
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Problems with microphone

    Hey guys.
    I am having problems with my music games, only with the mic!
    1. The microphone is working, i tested it on other Wii.
    2. On my wii, the guitar is working fine. The problem seems to be with the usb connection.
    3. I have an original cd of Guitar Hero World Tour, and the microphone doesnt even work on it.
    4. I have already made the guide to softmod any wii, updating everything.
    5. I use HD to load my games, and tried loading with guitar hero 5, rock band 3, with cfg loader v70 and usb loader gx (newest).

    Anyone has a clue about what is happening?
    Thanks in advance!

    Spoiler


  5. #1044
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,831
    Thanks
    905
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    Have u tried loading it with cios 222 or 223?

  6. #1045
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yes!
    Maybe the 6. would be this:
    6. I have already tried loading with cios 222, 223, 224, 249, 250... and all of them tell me that i should connect a valid logitech microphone.

    Even with the original game (without the need of using a cios - i guess), it keeps telling me the same message (only with the mic).

    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    Have u tried loading it with cios 222 or 223?

  7. #1046
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,831
    Thanks
    905
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    Lets get this right original game in wii run from disc channel and mic in outer usb port of the wii, does it work?

  8. #1047
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I already tried this.
    I tried removing the HD in order to put the mic at the outer usb, without having the HD connected.
    Same problem!

    As I said, I guess its something concerning those usb doors. Should I reinstall any ios that is related to the usb's?

  9. #1048
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,831
    Thanks
    905
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    Sounds more like u have duff Mic's but as u said u used them on another Wii so it cannot be that, and no your syscheck is good and u should be good to go.

  10. #1049
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by nication View Post
    I already tried this.
    I tried removing the HD in order to put the mic at the outer usb, without having the HD connected.
    Same problem!

    As I said, I guess its something concerning those usb doors. Should I reinstall any ios that is related to the usb's?
    I tried again and it gives me an error:
    remove the cd and restart wii.

    I tried the cd on other wii and its ok.

  11. #1050
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Could someone help me please?...

    Quote Originally Posted by johnbear View Post
    Hey everyone, new to the forum but I've been softmodding for a couple years now. I never had to make an account because I've never been in this much of rut before! Was hoping someone could take a look at my syscheck and see what's up. So, I've been trying to run Skyward Sword but I've been getting nothing but black screen so far! I've tried to use the many fixes that are suggested out there but they've only made things worse for me! Since I've started messing with my IOS249 when I try to run USB Loader GX OR WiiFlow, it just resets my console. Configurable USB Loader works fine, but I'm still getting blackscreened when trying to load Zelda. If anyone has any ideas of what I can try, I would greatly appreciate it. Nothing seems to be working! Thanks in advance!

    Spoiler


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •