Results 1 to 2 of 2

Thread: Configurable USB Loader Won't Load

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Configurable USB Loader Won't Load

    I am new to softmodding and soft modded my wii yesterday. The wii is also hard modded. I followed this guide:http://www.wiihacks.com/recommended-...y-4-2-wii.html. When the process finished I did the extra part which was to update the iOS. Now when i click on configurable usb loader from the system menu the screen goes black for a second and it goes back to the system menu. My wii is version 4.2u.

  2. #2
    New Member fear_bot's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    64
    Thanks
    30
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by AKSMHI View Post
    I am new to softmodding and soft modded my wii yesterday. The wii is also hard modded. I followed this guide:http://www.wiihacks.com/recommended-...y-4-2-wii.html. When the process finished I did the extra part which was to update the iOS. Now when i click on configurable usb loader from the system menu the screen goes black for a second and it goes back to the system menu. My wii is version 4.2u.
    Do you have CFG on the homebrew channel?

    If not, install that first, then the channel on the system menu will work. (It's just a forwarder)
    I'm a bass junkie, so send me some heavy tracks!

    Black Ops FC: 4548-3268-4618

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •