Results 1 to 5 of 5

Thread: Help with Priiloader and SD Card Paths for Loader Install

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    SoCal
    Posts
    73
    Thanks
    18
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Help with Priiloader and SD Card Paths for Loader Install

    Hey My Friends,
    I need some help if you would as I can't seem to get Priiloader to complete, I'm preparing to add new loaders. It may be with the hacks_hash file I was directed to install as an .ini but I may be spitballing. In short, I installed the Priiloader to my homebrew by putting it in my SD/Apps/Priiloader. That put Priiloader in HBC, but to get it to launch I read to add the hacks_hash file and name it hacks.ini which I put in the Priiloader folder (bootdol, icon and meta are also in Priiloader folder).
    Boot up my Wii holding reset and the special menu loads, made adjustments recommended by Mauifrog and exit out to Priiloader. When I launch Priiloader with A/+ it shows the Wii menu with text and then goes right back to HBC, failed. The thing I suspect are 1) the hacks_hash when you click on it opens as a notepad read file. Even though my path looks correct, I don't see how it can be "seen" as just a text notepad file and not written code. The only other thing I noticed was my SD card is a FAT format, not FAT32 or NTSC or the formats you guys discuss. I didn't mod my own Wii
    My system: a softmod Wii 4.1u Homebrew 8/15 Ver14. Loader is the Wanikokos 1.5. 1 Tera HDD in WBFS for games, the partition has some kids movies
    Any help figuring out why I can't get Priiloader the last 5 yards would be appreciated.
    Edit, When loading Priiloader the messages are all good except "settings file deleted" (and no password but I assume since I didn't add one...)
    Last edited by wyattspoppa; 07-11-2011 at 06:23 PM. Reason: Missing info

  2. #2
    New Member riger's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    184
    Thanks
    4
    Thanked 42 Times in 38 Posts
    What version of PriiLoader are you trying to install? 0.4, 0.6 or 0.7?
    Did you follow any guide from this site? if none, try this link:
    http://www.wiihacks.com/recommended-...hand-book.html
    or
    http://www.wiihacks.com/recommended-...ates-more.html
    -----------------------------------------
    3.2E, Wiikey1 1.99, SD:1gb/HD:320gb, BootMii@Boot2, HBC 1.1.2, PriiLoader 0.8beta4, cIOSx r21 d2x-v10beta53, CFG USB Loader Mod v70r65, WiiMC 1.3.4
    -----------------------------------------
    Brick Prevention- Things you should never do
    Guide: Softmod ANY Wii

  3. #3
    New Member Grandpa1959's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,England
    Posts
    540
    Thanks
    191
    Thanked 119 Times in 104 Posts
    Is there an option to use b/+ if you load with 249 ? I'm sure That is the option I always use, Don't have a console to check with sorry.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    SoCal
    Posts
    73
    Thanks
    18
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    I'm trying the most recent one, 7 I think. I tried to update my Homebrew from 1.0.3 to 1.0.8 most recently since instructions for Prii say you need 6 or later and the update fails, the message "the installed boot 1 prevents boot 2 etc" which I thought only happened with newer units (mine is 4.1) I followed Mauifrog, but my unit was fully modded already so I'm just adding updates
    Thank you for responding

  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,144 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Quote Originally Posted by Grandpa1959
    Is there an option to use b/+ if you load with 249 ? I'm sure That is the option I always use, Don't have a console to check with sorry.
    Priiloader 0.7 doesnt have that. It uses ahbprot or ios36 if the <no_ios_reload> line in the meta.xml is not found

    Sent from my iPod touch using the WiiHacks App
    Last edited by Red_Gh0st; 07-27-2011 at 09:57 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •