Results 1 to 5 of 5

Thread: USB Loader V2.1 R1080 for IOS 250 Kicks to Wii Menu

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    USB Loader V2.1 R1080 for IOS 250 Kicks to Wii Menu

    I have recently installed USB Loader GX from their google code page.. and I can't seem to get it to boot any of my games. I click the disc to start the game and then 8 white boxes come up and it kicks me to the wii menu..
    BTW I have IOS 250 and Its version 4.3U..

    Also I was trying to launch some games on WiiFlow... and I can't get Red Steel, Mario Power Tennis and Wii Sports resort to launch..

    Any Help?

    Last edited by Brian; 06-05-2011 at 07:36 AM. Reason: no outside links, read the rules

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    united kingdom
    Posts
    159
    Thanks
    14
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    there is a list of problomtic games on this forum, try using the search button, 250 only for loading some newer games, 2 of the games you mention are alt-dol loaders. (google is also a friend).!
    3.4e, v21d2x6, Priiloader-0.3b, Usb-configurable v73c, 2tb-WD Elements HDD Fat32

    If I have helped you do remember to press the little thanks button


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by lone_wolf1911 View Post
    there is a list of problomtic games on this forum, try using the search button, 250 only for loading some newer games, 2 of the games you mention are alt-dol loaders. (google is also a friend).!
    I searched on Google already. I got the USB loader GX to work (Needed to install Wanikoko CIOSX). Red Steel and Wii Sports Restort are ALT Dol games and I fixed that also. But the only problem I have now is Mario Power Tennis just gives me a black screen. It was shown on the Compatablity list that it was working 100% but then why do i have this problem>

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North of the 49th
    Posts
    562
    Thanks
    17
    Thanked 114 Times in 109 Posts
    bad rip? missing something simple?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Slimercanada View Post
    bad rip? missing something simple?
    I have tried ripping using wiiflow and USB loader GX... If their is a homebrew application just for taking an ISO off the disc that would be help.. It is suppose to work.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •