Page 6 of 35 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 346

Thread: {Guide} Preparing and Installing USB Loader GX

  1. #51
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    422
    Thanks
    0
    Thanked 94 Times in 64 Posts
    Quote Originally Posted by undead_to

    you have same problem like me before, when i using ver 1. but when i using ver 2.0 black ops worked well, already at stage 2 now, so i think for black ops better using ver 2.0 but your IOS must be at cios249rev 19 base 57. cause i already follow all instruction like using cfg loader and ios224ver5.1 but none of that working. but becareful cause now i can not create forwarder for ver 2.0 and i already delete the ver 1.0 so i can only play form HBC. somehow everytime i choose its restart to wii menu again.
    Try these forwarders from Google code of usb loader gx. See if either one works

    http://code.google.com/p/usbloader-g...0.wad&can=2&q=

    http://code.google.com/p/usbloader-g...T.wad&can=2&q=

  2. 1 User Says Thank You MarkieH For This Useful Post


  3. #52
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    65
    Thanks
    24
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by MarkieH View Post
    Change the cIOS in the settings games use to load
    to which one should i change it too??

  4. #53
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

  5. #54
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by riveraadrian571 View Post
    to which one should i change it too??
    just tying to help, maybe you can change your cios setting in usbloader setting example, if i want to play monster hunter tri i change the cios from defaul 249 to 222, then it worked well.

    there are 2 setting in usbloader
    1. default to all game
    2, just 1 game

    in my case i use number 2 cause not every game compatible with the cios.
    Last edited by undead_to; 01-27-2011 at 09:25 PM.

  6. #55
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    27
    Thanks
    21
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Got this installed, everything works fine, except the USB Loader GX Channel. If I try to run any games from the channel, I get a black screen. Running from Homebrew works perfectly though.

    *edit*
    I used the forwarder instead and it works fine.
    Last edited by samowen; 01-31-2011 at 02:21 PM.

  7. #56
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    do you have to load from disc or can you format iso straight to hard drive

    is there a way of loading roms direct from pc in the iso, do i need to burn back to disc first or can i use a program to format them to the hard drive?

  8. #57
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by hotchef View Post
    is there a way of loading roms direct from pc in the iso, do i need to burn back to disc first or can i use a program to format them to the hard drive?
    What does this have to do with usb loader gx? look at the thread title Look at a thread about hard drives maybe? Look for wii backup manager even. Either way, look somewhere other than a GX thread!

  9. #58
    New Member wiimali's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having an issue with 2.0. I used to use rev 807 and actually that's the only one I can load on my wii. I deleted my config files like the faq said to do on the gx loader's homepage but for whatever reason when I load gx loader 2.0 the screen goes black and sits that way forever. I have it installed as a channel. Any thoughts?

  10. #59
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    422
    Thanks
    0
    Thanked 94 Times in 64 Posts
    Quote Originally Posted by wiimali
    I'm having an issue with 2.0. I used to use rev 807 and actually that's the only one I can load on my wii. I deleted my config files like the faq said to do on the gx loader's homepage but for whatever reason when I load gx loader 2.0 the screen goes black and sits that way forever. I have it installed as a channel. Any thoughts?
    Post a syscheck and try using a forwarder or loading it from hbc

  11. #60
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Did you did a upgrade of wii menu i did it a time and it done this you gotta delete homebrew and put it back

Page 6 of 35 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •