Page 5 of 35 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 346

Thread: {Guide} Preparing and Installing USB Loader GX

  1. #41
    New Member Neytiri's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    7
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've never used USB Loader GX before, so I may have made a mistake, but I don't think so.
    I just went through the tutorial, using the new USBLoaderGX2.0 and USB Loader GX-UNEO_Forwarder_2.0.wad files in the first post.
    When I ran the boot.dol through the homebrew channel, USB Loader GX worked fine, I could play games perfectly. I then used WAD Manager 1.7 to install the forwarder, but whenever I try to open it I get stuck on a black screen, similar to wild-shark.
    If I should be using a different WAD Manager version, or the .wad file is broken, or if you know of any reason why it's not working or where I could have gone wrong, please let me know. It would be very appreciated.
    Last edited by Neytiri; 01-24-2011 at 02:43 AM.

  2. #42
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    422
    Thanks
    0
    Thanked 94 Times in 64 Posts
    Quote Originally Posted by Neytiri
    I've never used USB Loader GX before, so I may have made a mistake, but I don't think so.
    I just went through the tutorial, using the new USBLoaderGX2.0 and USB Loader GX-UNEO_Forwarder_2.0.wad files in the first post.
    When I ran the boot.dol through the homebrew channel, USB Loader GX worked fine, I could play games perfectly. I then used WAD Manager 1.7 to install the forwarder, but whenever I try to open it I get stuck on a black screen, similar to wild-shark.
    If I should be using a different WAD Manager version, or the .wad file is broken, or if you know of any reason why it's not working or where I could have gone wrong, please let me know. It would be very appreciated.
    Your not the first to have this problem with the forwarder. I don't know the answer because I haven't followed that issue, but people have resolved it. Search around and you will most likely find your answer

  3. #43
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    been searching too but stil no luck too, same like @neytiri

  4. #44
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Will this loader work with black ops? I am new to this and I have been searching for a loader but I want to make sure this one will work with black ops before I try it. So far the ones I have tried including neogamma and uloader that are recommended on the black ops post I have not been able to get to work for playing all of the game. I want all of it to work including the headset. My problem so far is that if it works with multiplayer online it doesn't work with the headset or zombies doesn't work and if I get zombies to work then multiplayer doesnt work. Please let me know if this one will work with all of it and if there is anything special I need to do. I have been trying to get something working for over 2 weeks now. Thanks for any help

  5. #45
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Any of the loader will work with black ops, you just have to set thing up according to the black ops guide. Try searching for it!

  6. #46
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    Any of the loader will work with black ops, you just have to set thing up according to the black ops guide. Try searching for it!
    Lol I have searched for it and read it a couple of times. I just have not been able to get them to work right and it seems like everytime I ask a question I get told to search even though I already have and I am still having issues. That is why I am giving up on the other loaders I have tried and I was asking about this one. I pretty much said that in my first post on here.

  7. #47
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    65
    Thanks
    24
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    i dont understand why the usb loader gx 2.0 isnt working -_- man the version i had before worked perfectly here is the deal i erased all the contents of the old USB loader GX and installed the 2.0 and it works but when i wanna play ANY game from the list it doesnt work!!! and i already installed ios58 and reinstalled Homebrew channel but no luck... any help and advice is appreciated...

  8. #48
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    422
    Thanks
    0
    Thanked 94 Times in 64 Posts
    Quote Originally Posted by riveraadrian571
    i dont understand why the usb loader gx 2.0 isnt working -_- man the version i had before worked perfectly here is the deal i erased all the contents of the old USB loader GX and installed the 2.0 and it works but when i wanna play ANY game from the list it doesnt work!!! and i already installed ios58 and reinstalled Homebrew channel but no luck... any help and advice is appreciated...
    Change the cIOS in the settings games use to load

  9. 1 User Says Thank You MarkieH For This Useful Post


  10. #49
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Saitama/Japan
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am having some problems with USB Loader GX 2.0 as well.
    At the moment I have USB Loader GX 1.0 and that works great with all my games. I have it running at IOS 222 and all is sweet. I only changed Monster Hunter tri to 223 as it works with that IOS.
    Now before I went to update to 2.0 i decided to copy all of my files from my SD card to my computer (glad I did).
    Anyways I updated to 2.0 and all was working well, I updated all covers, loader was working great , fast and I was even able to launch games normally and go back to the loader.
    Now my only problem is.... I can boot up with different IOS like 249, 222, 223 ect. But for example I have IOS 249 running for all games and then when I try to change Monster Hunter to run boot with IOS 223 the game does not load. All it does it my wii`s blue light just flashes and the HDD flashes as well.
    I am blaffled to why its doing this?? I mean it works fine with v1.0 but when it comes to v2.0 some people have been having problems. Anyone know any fixes??!?! Or is this one of the common bugs that needs to be ironed out?!?! Probably on a next update?
    Any suggestions would be great as I love the way it can go back to the loader if you want to change games and not have to go all the way to the Wii menu and res-start USB Loader GX once again.

  11. #50
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by craddock35 View Post
    Lol I have searched for it and read it a couple of times. I just have not been able to get them to work right and it seems like everytime I ask a question I get told to search even though I already have and I am still having issues. That is why I am giving up on the other loaders I have tried and I was asking about this one. I pretty much said that in my first post on here.
    you have same problem like me before, when i using ver 1. but when i using ver 2.0 black ops worked well, already at stage 2 now, so i think for black ops better using ver 2.0 but your IOS must be at cios249rev 19 base 57. cause i already follow all instruction like using cfg loader and ios224ver5.1 but none of that working. but becareful cause now i can not create forwarder for ver 2.0 and i already delete the ver 1.0 so i can only play form HBC. somehow everytime i choose its restart to wii menu again.

Page 5 of 35 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •