Results 1 to 9 of 9

Thread: USB loader GX problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    USB loader GX problem

    Hi I have a problem with my usb loader GX: it all worked great but then I had set the iso from 249 to 222 and now it doesn't work anymore I re-installed usb loader gx and formatted my hard drive but when I start it up usb loader GX it justs gives a black screen.
    I alsow don't have any of these cISO... programes on my wii I don't know if that matters.
    Btw I have a pal wii.

  2. #2
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    Try reinstalling cIOS with cIOS38 Installer rev17. Search the tutorials and you will find a download for it.

    If that doesn't work you can try a different loader, if still no luck try a different USB drive or a flash card.
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  3. #3
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    If your wii is soft modded already..

    Do This



    If it's not then follow Mauifrogs Softmod for ANY Wii guide.
    Damn I suck!!!!

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Do you need to format your HD in Fat32 and then use WBFS manager to format again?

    My WBFS formatet hard drive is plugged in the usb conector and when I start up USB loader GX it says Waiting for your slow usb device 30...29...28...

    (I installed thos wads from the MMMpacage)
    Last edited by Krank; 09-24-2010 at 01:17 PM. Reason: merge double

  5. #5
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Sounds like you have a drive issue. Please follow Gen3sf's USB HDD guide if you want to use a WBFS partition to load games. Or the FAT32 guide in my signature if you want to use that.

    After you setup your drive correctly, it should work if you properly modded your Wii (and the drive is compatible).
    Damn I suck!!!!

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    HHD problem

    I think the problem lies with the hard drive and not the software.
    My hard drive worked fine when I bought it but i exedently removed the partition and when i got it back the wii doesn't reconigse it anymore.
    Is ther a way to get the HDD back like when I bought it?

  7. #7
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    I think the problem lies with the hard drive and not the software.
    That's exactly what I said? Follow the USB HDD guide to start again.
    Damn I suck!!!!

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    right

    Oh, right... I knew that.

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    It's WORKING

    It's working, thank you all.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •