Results 1 to 7 of 7

Thread: cIOSCorp won't install

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    cIOSCorp won't install

    Yes, I am a noob to Wii homebrew and backup loading.

    I used the cIOSCorp installer to (hopefully) install cIOSCorp. I used the installer you get when you email the address they give you.

    I don't think you need to supply any cIOS's, it comes with a folder with a lot of them in it. I loaded everything onto my SD card like I should, went to HBC and launched the installer, all it did was give me a black screen.

    Rebooted wii, reran the installer and it opened. Every cIOS errored though =(

    I am getting Error -1029 for all except cIOS 53, 55, 56, 60, and 70, which return Error -2013. Can somebody tell me what to do to fix these errors, and explain thoroughly how to do so? Thank you so much

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Cioscorp is fail. Don't mess with it unless you want a brick down the road

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Aaalright then, what's the best thing I can use to launch a backup then, preferably as a channel?

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,833
    Thanks
    909
    Thanked 2,105 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Have u read anything on this site? Follow one of the guides linked below.

  5. #5
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    read this and see if you still want to load through channel http://www.wiihacks.com/recommended-...s-usb-hdd.html

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Or install a neogamma forwarded.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Finally got neogamma installed. Had to delete IOS249 and recontinue from step 5 in the 4.2 guide, skipping step 6 because I've done that already.

    Error 1053 in neogamma >_>. I think the iso is bad for my game that I burned... if the iso is good, will I be able to explore it with winrar? It gave me an unexpected end of archive. Nero said it wasn't a valid nero disk image. CloneCD burned it, though, without an issue.

    And thank you very much for the help so far. I kinda jumped into all of this as a last minute decision and I haven't read much about it, so I am kinda learning as I go along. Homebrew on this is amazing though, same for the DS.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •