Results 1 to 9 of 9

Thread: Loading Games Returning to Wii Main Menu

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca Loading Games Returning to Wii Main Menu

    Ok, here is my problem, everything works great, USB Loader GX shows my games, says its launching them, but then returns to the Wii main menu?

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    This is another Wii Sports Resort thread isn't it?
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Tealc View Post
    This is another Wii Sports Resort thread isn't it?
    Well yes, how did you know? But I have the Mario Brothers too, and both are doing the same thing? Please tell me you have an answer and dont worry about making me look stupid.........

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    WSR is a special case and so is NSMB.

    The forum has guides for both, one involves alternate dol and the other needs some special attention too.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. #5
    Junior Member wiimaster4eva's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland
    Posts
    1,224
    Thanks
    182
    Thanked 469 Times in 305 Posts
    Blog Entries
    1
    Tealc the mind reader lol
    ii acks.com




  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Got it

    You guys are the best. I had newer versions, but got the jest of it. I was missing the point about changing the dol, but got it now. Now Im off to try and get the NSMB working. Thanks again guys.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Bonus, tried the NSMB and it worked too. Thank you very much guys.

  9. #9
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    You are welcome.
    Not really doing much Wii stuff these days.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •