Results 1 to 5 of 5

Thread: Wii Mote not Working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii Mote not Working

    So far the wii remote has worked with all of my backup games except for Medal of Honor Heroes 2. I use NeoGamma r8 b15 and the game works but when i try to press a button the blue lights on the wii mote just blink and doesn't connect to the wii. This might just be the game not working because when i use it with my backup of CoD WaW it works.

  2. #2
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    apparently th wiimote loses the sync for some reason... what cios do you have?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have cIOS rev 14

  4. #4
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    does the game load??

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I learned that MOH H2 is one of the few (less then a dozen) wii games that does this. If anyone wants to know you have to use the alt dol. There is a guide to do it here Also there is a list of working games for the wii here
    yes it does load

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •