Results 1 to 5 of 5

Thread: neogamma r7 and r8 beta black screen

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    neogamma r7 and r8 beta black screen

    new to this site but figured out how to mod my brand new wii.....soon later found out that lu394 doesnt work for neo gamma. my problem is i did the exact same thing on my dads wii which is lu119 or something like that, but neo gamma r7 and r8 beta just go to black screen when i hit start......is there something i did wrong or how can this be fixed?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im having this too cant someone help ?

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Verify you have cIOS installed with signcheck, should come up with IOS249 rev 14 or higher.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    mine is green

    mine is not black but gets stuck at a green screen on some games. like wii music anyone know a fix. I patch the game for usa play. but still a no go.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The green screen is because the region for your wii and disc dont match ...go into neogamma settings and select wii, all, yes, yes

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •