Results 1 to 7 of 7

Thread: Usb loader gx help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Usb loader gx help

    i keep getting a code dump on it. i got 4.0u

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    you will have to give a bit more information
    what revision are you using?
    what you are doing when it code dumps?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    only thing i really got done to it is the trucha hack

  4. #4
    Junior Member yooya95's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Egypt
    Posts
    140
    Thanks
    9
    Thanked 28 Times in 21 Posts
    if you are having problems with usb loader gx here is Wiiflow, it is much much better :
    Attached Files Attached Files
    Wii Friend Code: 4470 0658 7847 4503






    Please Remember To click the button if I have helped you!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    anywhere i can get that in wad form

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I get code dumps on usb loader gx startup if the nunchuk is connected...
    So I just connect the nunchuk afterwards.

    Maybe this helps for you...

  7. #7
    CEK
    CEK is offline
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    16
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm fairly new to the Wii modding scene so my issue might be just due to being a noob ( we all were at one point, right ? ) Anyway when I load Tales of Symphonia dawn of a new world I get a blank screen, could this be due to errors within the ISO itself or am I doing something wrong ? I am on Version 1.0 r807 of the USB Loader, I am also using a 600Gb external Hdd as the USB device, would the power supply to the external drive be causing any issues ? I figured I would post here because its a fairly general thread title and I see no need to clutter up your boards with more noob threads. Thanks in advance.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •