Results 1 to 4 of 4

Thread: HELP!! Triiforce dii-syncing my Wiimotes

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    23
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    HELP!! Triiforce dii-syncing my Wiimotes

    Ive managed to get Triiforce to work (installing WADs via WAD2NAND) - BUT!!! it keeps knocking off my pads all the time..

    Ive searched about for hrs now, and the only relation ive found is what someone else has posted on another forum.. but one does not have a clue what he's chattin about!!

    Uhm... never mind! I figured out my commonkey.bin was corrupt somehow... It only did this with wads i later added with showmiiwads! I let showmiiwads regenerate the key and voila, everything boots AND exits normally!

    Again, sorry for being a total noob... and thnx anyway for the quick reply!
    1) I didnt use Showmiiwads to start with
    2) I can see the commonkey.bin in the folder with WADS2NAND (lol I must stop tying WADS2NADS)
    3) I have no idea what i'm doing

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    23
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Also, Ive just downloaded Showmiiwads..

    Loaded one of the wads to try it.. now ive noticed that there is an option to "Create Common Key"

    Do I just select that option, copy the "new" common-key.bin from the Showmiiwads folder

    Replace the "common-key.bin" in the WADS2NAND folder?

    Then presume to reinstall the wad from there again?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    24
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mancscum View Post
    Ive managed to get Triiforce to work (installing WADs via WAD2NAND) - BUT!!! it keeps knocking off my pads all the time..

    Ive searched about for hrs now, and the only relation ive found is what someone else has posted on another forum.. but one does not have a clue what he's chattin about!!



    1) I didnt use Showmiiwads to start with
    2) I can see the commonkey.bin in the folder with WADS2NAND (lol I must stop tying WADS2NADS)
    3) I have no idea what i'm doing
    I noticed this problem as well now that u mention it
    i just installed triiforce yesterday

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    23
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by bestknightmare View Post
    I noticed this problem as well now that u mention it
    i just installed triiforce yesterday
    I managed to sort it, the above idea on my second post worked perfectly

    give it a try

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •