Results 1 to 4 of 4

Thread: Uloader version without SD card

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Uloader version without SD card

    Is there a wad uloader 3.1 version which will not be using SD cards.

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Montydk View Post
    Is there a wad uloader 3.1 version which will not be using SD cards.
    what do you mean? you will need an SD card to install it. uloader is for loading from a USB HDD.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by davepm View Post
    what do you mean? you will need an SD card to install it. uloader is for loading from a USB HDD.
    Hi there, after having to re-install the hbc after a cock-up with cioscorp (deleted hbc when it was inverted!) i had to use the IOS30-64-v1040.wad via bannerbomb method to get the hackmii installer working again, got bootmii and hbc installed again but i now get an error when trying to open uloader, i get a black screen and the message" fails mounting the sd". It will load the uloader with the sd card present but wont without. Prior to the IOS30 install it would open without the sdcard present. I have installed the IOS202v4, IOS222v4 & IOS223v4 wads and the ForwarderUMRD.wad with no errors. Am i right in thinking it is a cios problem. Wii is PAL 4.1e, cios38rev14, ios249, homebrew channel shows IOS30v4.16, should it not show IOS60? I normally try and solve these little problems myself but it is my friends wii and i'd hate to brick it. What makes this really annoying is the fact that it was me that only posted 2 days ago in the NSMB guide how to get the game working with Uloader. I am a tit who needs a nudge in the right direction please.
    Last edited by finnlouis; 12-15-2009 at 05:58 AM.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having the same issue, if the sd card is in , ULoader runs fine, no sd card , i get the same error.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •