Results 1 to 2 of 2

Thread: Keep getting booted to the menu!! (usb loader gx)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    37
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Keep getting booted to the menu!! (usb loader gx)

    So i recently modded my wii, its 4.2u, i used the guide from this forum

    http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html

    so i have 3 hard drives, all western digital, problem is only 2 of them work on the wii... the other one everytime i click a game, and click on the CD to load it from usb loader gx, it takes me back to the menu but with the other hard drives it works fine

    the other 2 that work are 500 gb idk if thats why they work

    one of the ones that do work is a 500gb passport elite the really small portable ones
    the other one is a my book 500gb wd essential

    the one that doesnt work is a 1TB! my book essential..
    it has a firewire port and i used it to transfer the 200 games, thats the first time ive done that idk if thats why

    but has anyone had any similar issues?

    what can i do?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,296 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    Some interesting notes you might want to check out on your model from the USB Devices Compatibility List. Maybe that will help you out.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •