Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Thread: Suddenly uLoader can't read my Hd/mem stick/others...

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    If the loader does not detect the hard drive it probably never will. Try to load the usbloader gx without the drive pluged in, then it will count down- plug the drive in.
    Already tried that.....no dice.

  2. #22
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Ok, format the thing in windows and stick it in the wii, if it does not see the drive- well I am out of ideas at the moment.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Ok, format the thing in windows and stick it in the wii, if it does not see the drive- well I am out of ideas at the moment.
    Unfortunately I have tried all of those....Man this one is kicking my butt!

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well I went and borrowed a NEW hard drive that was still in the box from a friend and now it works perfectly again. So something in the other hard drive was the problem. Even though it works fine on a computer the Wii doesn't seem to like it very much.

  5. #25
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Holly crap, excellent. Now you know your fix, good to hear your narrowed it down. Have fun.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  7. #26
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    13
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi!

    I just tried to search my drives on the list, but it is a little confusing because the id's (vendor and product) repeats a lot times, getting harder to me identify what is my.

    I have two 2.5 enclosures one with 320gb and other with 500Gb, one SATA/IDE to USB from dealextreme with a Seagate 250Gb Sata HD and a Sony 8Gb memory Stick....all these works perfect for a long time, and 1 month ago, stopped work, after download some new games (could be this, the problem, some thing in game that updates any automaticaly?)

    So. I get a LG DX2 and I'm making backup now to format then see if work.

    Now I made a 4.1 offline safe update, and installed cios 38rev14.

  8. #27
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Exactly the same problem here: Wii USB Port out of service... - GBAtemp.net

    It's NOT a hard drive problem coz the HD is working fine on port 1 and older cIOS which supported it...

    It sounds like the loaders corrupted the usb port 0......
    Last edited by Sp00ky; 11-20-2009 at 02:48 AM.

  9. #28
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    13
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just a crazy....CRAZY....thing.

    I connected my psp 2000 and wiiflow gets an error trying get a wbfs, so i restarted and plug my pen drive sony, and like a magic, detects in first try!

    So, i restarted again, and stills detect the pen drive in first execution of wiiflow!

    I restarted again and put the 500gb drive with a lot of games and again, load very fine and in first try.....

    So...now I making some more tests.....and will try to install cios 222/223 to be able to load guitar hero 5...

    *******

    See, now tried to use uLoader and it freezes Wii trying to access the hd, so restarted and stoped work again....but now
    when using wiiflow, freezes on screen loading, please wait....and can't load games again...

    So, what I did? plug in my psp again, get an error WBFS_Init, restart, connect my hd and get working again....CRAZYYY

    seems that uloader or other loader corrupts anything in wii (or hd)....

    *******

    Now I installed Hermes Cios222/223 and all stoped working...psp does;t work anymore....hd....pendrive....

    So is it possible to run all games only with ios249?
    Last edited by alexspires; 11-20-2009 at 04:02 AM. Reason: new tests

  10. #29
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    You should be running most of your games with 249. Try usbloader gx, works great for me.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  11. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  12. #30
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    13
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I can't make usb loader recognize hd again....

    The unbelievable is that the USB port0 or port1 works fine with other software (for instance HBC)....so the USB is corrupted only when usb loaders are started, so i mean it's a cios bug or a usb loaders bug....do you agree?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •