Results 1 to 5 of 5

Thread: Homebrew loads but I can't see any of my programs

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Homebrew loads but I can't see any of my programs

    Hello

    Yesterday I was surfing on the homebrew browser and I update this on the last version and I installed some new progs from there. I had Wii 4.1E and homebrew channel works great. But after this When the Wii restarts after the homebrew browser when the homebrew channel oppens the loading SD sign dissapears at once and I can't see any of my progs like ( backup launcher, Neogamma, and many others) but I only see bubbles in the home screen of the channel. I tried to update the version to 4.2E and then install the homebrew again but with no success. In the first time I had an 2Gb Sd card but after the 4.2E I tried with 4Gb HCSD all formatted at Fat32.

    Can anyone help me with this?

    Thanks

  2. #2
    Junior Member sheykh's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Chicago
    Posts
    79
    Thanks
    9
    Thanked 9 Times in 5 Posts
    what is the folder list look like on your sd card?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just notice that the folder apps was renamed as apps_games and that's why I couldn't find any program. But now after updating in 4.2 and install the homebrew again when I press the backup launcher to play a game the screen bekame black and freezes.
    Do you have any idea what can I do?

    Thanks again!!

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Check your IOS. Each game requires an individual IOS, if it's missing then it will show a black screen when run off HDD.

    Check this thread http://www.wiihacks.com/recommended-...s-use-run.html

    Install any required IOS through wad manager.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the post.
    However the same black screen appears when I press wadmanager.
    I have tried several versions of wad managers.
    I have 4.2 wii with homebrew channel installed and is not playing some of the programs like wadmanager, backupluncher and some others. is still plays homebrew browser and some sd manager and some others.
    If can someone help me.

    Thanks again

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •