Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 36 of 36

Thread: Super Smash Bros. Brawl Usb Loader GX "error has occured"

  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    UK
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    If you have installed cIOS38 rev 17, then you don't need to select cIOS222 in your usb loader. If you installed the new rev as IOS249, then you need to select that as the ios to use. If you left the cIOS install at its default settings, then it will have installed as IOS249

  2. #32
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    13
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by pork_sword View Post
    If you have installed cIOS38 rev 17, then you don't need to select cIOS222 in your usb loader. If you installed the new rev as IOS249, then you need to select that as the ios to use. If you left the cIOS install at its default settings, then it will have installed as IOS249
    thanks, doesn't matter what I choose, cIOS222 or 249, it gives me a black screen. I just tried some of the suggestions here, e.g. deleting from disk and reinstalling with wiiflow on IOS222. but none of that worked. Instead of a black screen I get the same error screen that I receive from the disk using neogamma (green text on white bg). I think it's the actual backup disk that is hosed. I will try to get a retail disk and try again. Luckily, it's the only game that doesn't work.
    thanks

    update: I got a dvd5 pal of the game and have no problems with this on my us system. I am pretty sure it was the dvd9 ntsc that was bad to begin with.
    Last edited by derausgewanderte; 01-24-2010 at 10:16 AM.

  3. #33
    CAJ
    CAJ is offline
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Mass
    Posts
    32
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Nothing seems to be working...

    I have a 3.2U, rev14, 222/223, wiiflow, usbloader gx, uloader, and am now trying the rev 17 fix... I've uploaded a couple times, only using wiiflow. I'm working with a retail copy. I'm still getting a black screen after the first fight... I'll post back after the rev 17 fix and trying uloader/usbloader gx with uploading. disc is showing up as 7+Gigs

    Fingers crossed.

    IT WORKS!!

    I deleted the game, installed IOS38-64-v3867.wad (do a google search, there should be a mediafire or megaupload link) and installed via waninkoko's USB Loader. I'm running the game off of 249, not 222/223. Rev 17 is the answer. Got passed the cutscene and was able to save with no problems. I'm modding a friend's wii today, I'll post back with minimum requirements for the fix.
    Last edited by CAJ; 01-31-2010 at 04:57 AM.

  4. 1 User Says Thank You CAJ For This Useful Post


  5. #34
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by CAJ View Post

    IT WORKS!!

    I deleted the game, installed IOS38-64-v3867.wad (do a google search, there should be a mediafire or megaupload link) and installed via waninkoko's USB Loader. I'm running the game off of 249, not 222/223. Rev 17 is the answer. Got passed the cutscene and was able to save with no problems. I'm modding a friend's wii today, I'll post back with minimum requirements for the fix.
    Really???? That was it? Its now working for you? I've been pulling my hair out for weeks now!!!

    I'll have to try this out.

  6. #35
    CAJ
    CAJ is offline
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Mass
    Posts
    32
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by Dude_Bud View Post
    Really???? That was it? Its now working for you? I've been pulling my hair out for weeks now!!!

    I'll have to try this out.

    I just softmodded a friends wii today. 3.1U, used dogegg's softmod zip with rev 17 and it worked for that too. weird thing is I already thought I had rev 17 on my wii... Anyways, it worked with the virgin wii, good luck

  7. #36
    New Member Copjones1994's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    25
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have the same problem... I'm using cios rev 17 and loading usbloadergx and uloader. uloader ios 222 and usbloadergx ios 222 and 249, both failed... It stops copying brawl after about 39% and says it's installed, even though it isn't. Game size, 8.51 gbs afterwards... Help? Before i was using cios 21x and that didn't work ether.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •