Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 38

Thread: USB Loader GX reset problem

  1. #21
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Its homebrew version 1.0.3. I powered off the wii and turned it on and for some reason it went to the boot mii screen and the wii mote doesn't work. any ideas? am I bricked?

  2. #22
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Take out your SD card and try it again. Tell us what you see.

  3. #23
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Plugged in GC controller and was able to reboot back to normal. tried both loaders and still resets system. Took card out tried it that way still same result. It shouldn't matter what game it is does it? If its a wrong game format I should get a different error right?

  4. #24
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Try USB Loader 1.5. It's a basic application that may give more info about the problem.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. #25
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I think I bricked my wii I turn it on and it just shows some partial words.

  6. #26
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Well, back I don't how many posts ago, I told you not to keep trying on Wii Sports Resort because it's a hard one even with a perfectly softmodded Wii. It starts with a mandatory video too. You did load a different game didn't you? I suggested something old and simple-no video, no nunchuk, no instruments...

  7. #27
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Its official I bricked it! Next time I think I will just leave it alone.

  8. #28
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    No, it can't be a full brick-you did not uninstall anything. Do you have preloader installed? Power on Wii while holding down the reset button.

  9. #29
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    he has bootmii that would help

  10. #30
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    My reset button doesn't work. Yes I think i have bootmii. i checked and it is the bricked message but its only partial words. Any ideas how to fix? I remember installing preloader but didn't see it on the wii channels

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •