Results 1 to 3 of 3

Thread: Getting black screen on running games

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Getting black screen on running games

    Hi,
    I have just tried to softmod my wii by follow the (New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii ). But when I tried to load games from USB loader / USB loader GX, it will go to black screen.
    I tired Mario kart and it will go straight to black screen aftering loading. And Zelda black screened after I config screen in the game (the thingy after creating save slot.)
    I got cios038 r14, cios222, ciosorp 3.4 installed.
    Is there anyone can help me?

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    probably missing some IOS's, 38,53,55,56,57. Or some combination of.

    Take a look around the forums, many answers to the same questions, and youll find links to wads for the missing IOS's

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    But when I burn the Mario Kart to DVD-R, I was able to play it. Does disc and hard drive use the same IOS?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •