Results 1 to 5 of 5

Thread: Backup launcher problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Backup launcher problem

    Hi
    I have just installed homebrew channel and backup launcher onto my wii ver4.1E. when i play a back up game it comes up with rebooting with hooks error loading menu. please could someone help me.

    Many thanks

    Coonga.

  2. #2
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    what guide did you use? you didn;t install cios249 did you? do a little search and find it around here

  3. 1 User Says Thank You messie For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    sorry but i'm new to this. the only information i can find is Hackmii v0.2 and iso254 in the installer notes. I found the guide on youtube.

  5. #4
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,653
    Thanks
    295
    Thanked 3,895 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Like messie said you need a cIOS if you didn't:
    http://www.wiihacks.com/recommended-...s-any-wii.html

    And also even if you are new, there are lots of noob friendly guides in the tutorial section

  6. 1 User Says Thank You ShadowSonic2 For This Useful Post


  7. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the link ShadowSonic2,
    it worked a treat.

    Cheers

    Coonga

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •