Page 29 of 39 FirstFirst ... 192728293031 ... LastLast
Results 281 to 290 of 382

Thread: Getting Metroid Prime Trilogy To Work

  1. #281
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi. I've burned two different Metroid Prime Trilogy DVD5 (only part 1&2) ISOs on Verbatim DVD-R. I try to launch them with NeoGamma R9 beta 13, but than a black screen pops up. The Wii disc channel says with both ISOs that it's a GameCube game. I have mIOS, NeoGamma R9 beta 13, IOS 249 rev 19. How can I play this game???

  2. #282
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    1) Insert the Disc and launch NeoGamma R6/USB Loader and launch game without alt. dol but with the 002 fix on and create a save file
    What do you mean by this? Where is the 002 fix? How do I run anything with a 002 fix?

  3. #283
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    In NeoGamma you can select 002 fix on/off.
    I can't even launch the game or create a savefile...

  4. #284
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i didnt knew this was a special game, i loaded with usb loader GX, and it automatically makes me select the .dol i want to load, so i played it once, now i get the code dump starting with "Exception (DSI) Occured!", but that happens with the other game i have too (monster hunter tri)
    Last edited by GNkyrios; 06-24-2010 at 03:29 PM.

  5. #285
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    62
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I tried the easy way with NeoGamma R8 and cIOS 38 rev 17 on the RIP version of the game (no Metroid Prime 3 Corruption, so it's 4GB) and did the alt. dol thing, yet it would still return me to the main menu of the Wii, what am I doing wrong :\
    It's a NTSC game on a 3.4E PAL console, since I can't find a RIP PAL version, but I can easily make NTSC games to work by just forcing PAL 480p for color..
    Yes, I did enter the game and made a save.

  6. #286
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Orel82 View Post
    I tried the easy way with NeoGamma R8 and cIOS 38 rev 17 on the RIP version of the game (no Metroid Prime 3 Corruption, so it's 4GB) and did the alt. dol thing, yet it would still return me to the main menu of the Wii, what am I doing wrong :\
    It's a NTSC game on a 3.4E PAL console, since I can't find a RIP PAL version, but I can easily make NTSC games to work by just forcing PAL 480p for color..
    Yes, I did enter the game and made a save.
    u boot directly to one of the games right?, i could run them fine with neogamma on a DVD, but that was with ciosx rev19, all the newest games works for me with that cios

  7. #287
    New Member pao13's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thx im gonna try this
    Last edited by pao13; 07-05-2010 at 12:43 AM.

  8. #288
    New Member BigCol's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    126
    Thanks
    13
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Having the same problems as everyone else. I am using usb loader gx. I can see all three games but which ever one I pick, the screen goes back and after a few seconds, my wiimote switches itself off and I have to keep the power button pressed a few seconds to switch my wii off. Anyone help me with this one? Thanks in advance guys

  9. #289
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by BigCol View Post
    Having the same problems as everyone else. I am using usb loader gx. I can see all three games but which ever one I pick, the screen goes back and after a few seconds, my wiimote switches itself off and I have to keep the power button pressed a few seconds to switch my wii off. Anyone help me with this one? Thanks in advance guys
    if u have ios222 installed (with hermes) u shouldnt have problems, remember to use it to load the game and put "002 fix" on "yes".

    i had this problem too before, and u know what fixed it?, unpluging the AC cord for about 10mins, then everything was ok >_>

  10. #290
    New Member BigCol's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    126
    Thanks
    13
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by GNkyrios View Post
    if u have ios222 installed (with hermes) u shouldnt have problems, remember to use it to load the game and put "002 fix" on "yes".

    i had this problem too before, and u know what fixed it?, unpluging the AC cord for about 10mins, then everything was ok >_>


    Still not working

Page 29 of 39 FirstFirst ... 192728293031 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •