Results 1 to 10 of 10

Thread: having to reset my wii after every game

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    26
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Us having to reset my wii after every game

    I have a 4.0u wii with ios38 rev14. I also have neogamma and uloader installed per they're directions and ios's. Now anytime I play anything, WiiWare, USBloader w/coverfloader, even legit games, I have to reset the wii otherwise I just get a black screen. I don't remember this always being like this. I think it has something to do with the other loaders besides USBLoader1.5. Anyway Ihaven't been messing with this stuff too long and can't find anything to point me in the right direction. Any help would be appreciated.

  2. #2
    Junior Member 420soljah808's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kaneohe, Hawaii
    Posts
    172
    Thanks
    31
    Thanked 41 Times in 33 Posts
    reinstall your cios- cios on any wii.rar
    follow the readme.txt instructions

  3. 1 User Says Thank You 420soljah808 For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    26
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I'll give that a shot. Is this something common and this is the fix?

    Tried it, The disk channel seemed to work after I used USBloader, but after I played a legit game after that for a few minutes and then went to the nintendo channel it just sits at a black screen like before.
    Last edited by justsayin; 08-20-2009 at 02:48 PM.

  5. #4
    Junior Member 420soljah808's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kaneohe, Hawaii
    Posts
    172
    Thanks
    31
    Thanked 41 Times in 33 Posts
    u can go back to rev10 or rev12 or try reinstalling rev14 rev13a/b didnt work so well for me maybe it will for u but rev10 never let me down

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    26
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    yeah. I think it is one of three things that I did lately, IOS 202 and 222 (Hernes I think) for Uloader, or IOS 38 rev14. Gonna try messing with it some more soon. First I'll try 202 and 222.

  7. #6
    Junior Member 420soljah808's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kaneohe, Hawaii
    Posts
    172
    Thanks
    31
    Thanked 41 Times in 33 Posts
    r u running ios 249 or not?

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    26
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Yeah for usbloader I use 249 which I never had this problem in the past. I use 202 and 222 for uloader because those ios allow rockband guitar and drums to work. I haven't had any luck getting them to work with ios 249 but everything else works. I can't seem to remember right now the ios that neogamma works with. I'm gonna try to delete ios 202 and 222 and see if neogamma will work with rockband, and if so I hope the resetting problem goes away too.

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for the info

  10. #9
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Post your questions only in one section. Posting the same question in multiple forums like this dilute any good advice given.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    26
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I think I am making good headway,

    Just now,

    I uninstalled IOS249 with anytitle deleter,

    re-installed IOS36rev10,

    re-installed IOS38rev14,

    Now I can go from HBC to disk channel to news, weather, HBC etc. without restarting everytime

    So far so good.

    Spoke too soon, seemed to work for a minute but now back to the problem.

    This is getting really frustrating.

    OK got it. Used wanin's firmware downgrader to go back to 3.2, Upgraded to 4.1 installed 38rev14 re-installed coverfloader, everything works like its supposed to. Neogamma works but not Uloader, which uses IOS222 without installing that everything is OK. So I guess I won't be using Uloader any time soon.
    Last edited by justsayin; 08-22-2009 at 01:35 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •