Results 1 to 3 of 3

Thread: Help with USB Loader GX

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help with USB Loader GX

    yesterday i got my new hdd and tried to make it work on usb loader gx... i followed a tutorial on a brazilian site and everything was going fine...
    i started usb loader gx and formated the partition to begin using it... everything was fine...
    but after i add the first game (Zelda TP) it showed the msg the game was added, but when i pressed ok, there was no game on the list... then i ejected the dvd and suddenly a black screen with the message "Exception (DSI) occured!" and i have to unplug the wii power cabe...
    now, everytime i start the usb loader gx, just after the wii channel screen, i got this black screen...
    i tried to format my hdd and make new partitions, but nothing worked...

    if anyone know how can i resolve this.. please tell me... i'm desperated

  2. #2
    New Member Cressida's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Western Australia
    Posts
    384
    Thanks
    37
    Thanked 1,924 Times in 87 Posts
    Quote Originally Posted by Kenshyn View Post
    yesterday i got my new hdd and tried to make it work on usb loader gx... i followed a tutorial on a brazilian site and everything was going fine...
    i started usb loader gx and formated the partition to begin using it... everything was fine...
    but after i add the first game (Zelda TP) it showed the msg the game was added, but when i pressed ok, there was no game on the list... then i ejected the dvd and suddenly a black screen with the message "Exception (DSI) occured!" and i have to unplug the wii power cabe...
    now, everytime i start the usb loader gx, just after the wii channel screen, i got this black screen...
    i tried to format my hdd and make new partitions, but nothing worked...

    if anyone know how can i resolve this.. please tell me... i'm desperated
    If you are talking about a dump screen, this normally occurs when you select the menu icon on the right and there are no cover images. Start loader and as soon as screen starts click second icon from left.

    If this doesn't work try reinstalling loader, here is link to either Same Loader or if you prefer to run from SD card forwarder.

    http://www.wiihacks.com/attachments/..._installer.zip
    GOOD MEN SLEEP SOUNDLY
    AT NIGHT,
    KNOWING THAT ROUGH MEN
    STAND READY TO DO VIOLENCE ON THEIR BEHALF IF THEY DON'T INSTALL IOS 38, 53, 55.

    Press at the bottom right of the post if this response was of any assistance.

  3. 1 User Says Thank You Cressida For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thank you very much Cressida...

    i reinstalled the usb loader... and now it is working perfectly ^^

    and thx again for answering so fast...

    problem solved \o\
    Last edited by Kenshyn; 07-30-2009 at 09:45 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •