Results 1 to 2 of 2

Thread: My Wii's gone crazy.

  1. #1
    New Member MrLeche's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    51
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    My Wii's gone crazy.

    I dunno what just happened. but somehow I always get a black screen error 002. Even on the news channel, heck every channel!. Whenever I start something at a channel, it gets the error.

    To my frustrations, I reformatted my wii, using format system memory on wii settings. BTW, I own a 4.0u Korean wii. Dunno if hard modded or not.

    after formatting and everything seems fine. I started doing this: NEW AND IMPROVED WII SOFTMOD GUIDE ! the ew and improved softmodding.

    I carefully did the steps and had a neogamma loader and also installed a usb loader GX latest rev.

    My problem is. Not all .isos from my HDD runs on usb loader GX and gives me a blue screen of error 002.

    I've tested neogamma loader and it loads my .isos from hdd okay.

    But I don't want to load games from there but load games from usb loader gx.

    lastly, before I reformat my wii, I can play SSBB fine. now, wether using neogamma nor usb loader gx, my SSBB iso. doesn't work anymore after defeating kirby, i get a white screen green font error 002.

    Can anyone tell me what wrong pretty pretty please? Thanks!

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Did you set the Anti 002 fix setting in USB Loader GX to YES?
    Not really doing much Wii stuff these days.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •