Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Update to 4.1 and cIOS38_rev13b kills USB Loader

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    21
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for your replies. i am sorry for the lack of detail on my problem but i am new to all this cios usb loaders etc etc etc. i have uk wii 4.1e thats about as much as i know. i have managed to get the backup launcher and the home brew channel from my sd card and i think i used cios35. i can run backup games know but i was wondering where could i find the info on emulators and how to put games on them and also how can you put games on the wii menu???? is it as simple as putting them on my sd card and installing them??? im sorry for my ignorance but i really am not clued up about this. thanks again.

  2. #12
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Gary, someone else's post is not the right place to ask unrelated questions. Continue this and you will find yourself with restrictions.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    delete and reinstall usb loaders to get it playing right

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •