Results 1 to 4 of 4

Thread: backup loader..

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    backup loader..

    Okay, maybe I am searchtarded, I don't know. Normally I am very good at this kind of stuff.

    Yesterday I installed HBC for the first time on my 4.0u system. I installed it using the guide on wiibrew, So I currently have BootMii, DVDx and HBC installed.
    I loaded some emulators using Homebrew browser.

    However, I am completely lost on getting a backup launcher/loader working. I am trying to load backups via dvd, possibly usb drive in the future. I have been reading through tutorials and forums all day today and yesterday.

    I am really lost in all the different cIOS loading, downgrading IOS and wad loading.

    If anyone can give me some advice on how to proceed I would greatly appreciate it. I am basically stuck at the end of the wiibrew setup with just BootMii, DVDx, and HBC loaded.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    31
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by baddubbin View Post
    Okay, maybe I am searchtarded, I don't know. Normally I am very good at this kind of stuff.

    Yesterday I installed HBC for the first time on my 4.0u system. I installed it using the guide on wiibrew, So I currently have BootMii, DVDx and HBC installed.
    I loaded some emulators using Homebrew browser.

    However, I am completely lost on getting a backup launcher/loader working. I am trying to load backups via dvd, possibly usb drive in the future. I have been reading through tutorials and forums all day today and yesterday.

    I am really lost in all the different cIOS loading, downgrading IOS and wad loading.

    If anyone can give me some advice on how to proceed I would greatly appreciate it. I am basically stuck at the end of the wiibrew setup with just BootMii, DVDx, and HBC loaded.
    I have exactly the same problem, i have bootmii and HBC and gamma4 and preloader installed, but can't seem to use gamma or pre loaded, discs just won't play. Also i'm on 3.2e.

    Any help would be great

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I got mine working, I was on system menu 4.0u though.

    This tutorial really helped me out.

    How to Store/Load Wii Games via USB Hard Drive [Slick Tricks]

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    31
    Thanks
    13
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok i got preloader working again, but still when i launch GammaR4 to load my back up/iso discs, it launches and the Wii just re-starts

    Everything else seems to be working ok, i'm on 3.2e. I must be missing something but can't for the life of me see what it it

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •