Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 34

Thread: Mortal Kombat USB Fix

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thanks....

    Hey - this definately gets further than before to the midway screen but it then freezes... prior to doing this i backed up my mk and then patched it with ios249 - how do i find out what ios im using or ?? Im currently patching to default 30 again and doing the technique to see if that makes a diff? Any thoughts?

    ... getting there.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    31
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    If you use a recent USB Loader you can change this in the options. Go to alternative dol in the game options and enable it. If you don't have this option, get an other USB Loader
    Save this, then boot the game and when it asks you which dol to use, use the D-pad to change it to MK7.dol.

    This way you don't have to edit the image at all.

  3. 2 Users Say Thank You to whacker For This Useful Post


  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by whacker View Post
    If you use a recent USB Loader you can change this in the options. Go to alternative dol in the game options and enable it. If you don't have this option, get an other USB Loader
    Save this, then boot the game and when it asks you which dol to use, use the D-pad to change it to MK7.dol.

    This way you don't have to edit the image at all.
    I was just about to say that!

    Mine I had to choose Alt Dol 249 (It auto recommends in the new versions).

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Got it to work using Wiiscrubber (change main.dol) and using neoGamma USB loader. Wii's 4.0U NTSC version.

  6. #15
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    45
    Thanks
    13
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Much Thanks. Worked for mii

  7. #16
    xxx
    xxx is offline
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    104
    Thanks
    8
    Thanked 9 Times in 4 Posts
    I got my version of espalwii and when I run WIU it tells me it's not a Wii Iso. never had a bad dump from espalwii so I'm not sure whether I should bother downloading from someone else. anyone know of this issue?

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us It works

    Hey, I just wanted to say thanks to the person who posted the fix for the Armageddon game. I had it on my hard drive for a month, but never played it. I used wiiscrubber 1.4. Although mine didn't show "partition 2" only "Partition 0" but I still found the mk7.dol copied it to my computer and renamed it to main.dol. Then found the main.dol on "partition 0" in Wiiscrubber 1.4, right clicked it and replaced with the file I just renamed on my computer. WORKED LIKE A CHARM!!!!!!!! THANKS SO MUCH

    Just thought I should add that I have 4.1u Softmod using USB Loader GX(awesome GUI)
    Last edited by Wiigellan; 11-22-2009 at 05:15 PM. Reason: update info:

  9. #18
    xxx
    xxx is offline
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    104
    Thanks
    8
    Thanked 9 Times in 4 Posts
    despite getting error messages I just started the game with USB LOADER and it is working like a charme. great game too.

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile

    if you use wiiflow select the game go to setting you can change the main.dol to load from mk7.dol works great and very quick and easy

  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I used wiiscrubber 1.4. Although mine didn't show "partition 2" only "Partition 0" but I still found the mk7.dol copied it to my computer and renamed it to main.dol. Then found the main.dol on "partition 0" in Wiiscrubber 1.4, right clicked it and replaced with the file I just renamed on my computer. WORKED LIKE A CHARM!!!!!!!! THANKS SO MUCH
    Wiigellan

    I tried the exact thing but mine did say Partion 1 and 2. You just need to make sure you change the mk7.dol to main.dol and replace. It should work.....worked perfectly for me!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •