Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: wii active on 3.2e softmodded wii

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    wii active on 3.2e softmodded wii

    hi all i softmodded a wii 4 a workmate of mine using the twilight hack etc
    he has just bought wii active and it will not load up any ideas anyone it would be much appreciated

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    you probably are missing an ios - install these 3 and see if it works...

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    tried that still code 2 error blue screen

  4. #4
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    check your pm

  5. #5
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    backup works fine for me on 3.2e

    just got the usuals installed 38 etc etc etc

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    you probably are missing an ios - install these 3 and see if it works...
    Hi,

    I downloaded this file, but I'm uncertain of how to load it, and what it's actually for. Could you please point me in the right direction?

    Thanks

  7. #7
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    Install them with wad manager - they are needed by some games to work, they would normally be added via a disc update but as disc updates are usually blocked we have to install them manually.

    edit - noticed you are talking in the singular...you also have to unrar them first...

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I followed your instructions but still can't get EA active to play. I have Wii 3.2U, installed the three .wad files through wad manager 1.4.

  9. #9
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    ea active isn't a 'problem' title...it should work with no messing about so are you sure that the burn is good?

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I used this torrent to download the full image: EA sports active ntsc-u (download torrent) - TPB

    Then used img_burn to burn the image. Also I read something about USB GX Loader from this thread: http://www.wiihacks.com/general-home...so38rev13.html

    Please let me know if there is anything else i need to do.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •