Results 1 to 8 of 8

Thread: backup video error

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question backup video error

    On my 3.2u I have the backup launcher channel. When I use it to play a legal backup, the game starts but I can't see anything because the screen looks like it has a bad connection of the video cord. the image will appear, but be shaky and moves upwards and is replaced by the same image and repeats at a fast pace, making the game unplayable.

    Tried with both Okami and World at war. used DVD-R

    when I quit the game the screen goes back to normal.

    Any suggestion on how to fix this?
    Last edited by extratooth2; 06-08-2009 at 10:33 AM. Reason: error

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is there any more information that someone would need to help me solve this?

  3. #3
    Junior Member Jasons34's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,295
    Thanks
    20
    Thanked 455 Times in 350 Posts
    Blog Entries
    1
    what region is the game?

  4. #4
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    I'd guess trying to play pal game on NTSC system???


    If yes, Try forcing some video settings.

    or try a different loader.
    Last edited by trekster; 06-07-2009 at 07:15 PM.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah it is a PAL, I just noticed. How would I go about forcing video settings?

    Would it be easier just to download a NTSC version?

  6. #6
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    most backup loaders have opstions when you start them, by holding 1 etc, you can then edit settings such as video settings and language etc,

    You could try forcing some video settins like pal etc, just give it a try.

  7. 1 User Says Thank You trekster For This Useful Post


  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It worked. Thanks a million

  9. #8
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    No worries, I'll close this thread now that its all sorted =D

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •