Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: Read Error 559 on NeoGamma R3

  1. #21
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    34
    Thanks
    14
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Just to let you know the error I was getting was due to my cios36_rev10. I saw on another post on the forum someone had done that as they had a corrupted copy of this so I tried it and wah hey they are working now !!!

    I have used the exact same discs so I know 110% it was the cios36_rev10 I had that was causing the problem as I haven't changed anything else.

    Thanks for you reply and advice.

    I've seen a few posts about errors in Neogamma and most I've read have been due to cios not being correctly loaded. Just proves the search function is priceless !!
    Last edited by Newton; 07-15-2009 at 02:04 AM.

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi everyone,
    I'm having the same problem. Tried everything an the "Error 721" is still there. The thing is that some discs work just fine and some are not working. In fact, one of the games was working just fine, till yesterday. Now it shows the Error 721 message.

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cacalica View Post
    Hi everyone,
    I'm having the same problem. Tried everything an the "Error 721" is still there. The thing is that some discs work just fine and some are not working. In fact, one of the games was working just fine, till yesterday. Now it shows the Error 721 message.
    i'm having the same problem, except NONE of my games are working...turned wii off one night and when i turned it on again in the morning all my games say "error 721" i tried reinstalling cIOSrev13a/b but still no joy.

    if anyone can help i'd be extremely grateful, i have a UK wii, 3.2E (preloader+bootmii as boot2) with neogamma r3 & r4 rev13a ... i'm at a loss as nothing has changed, i literally turned off the wii, then turned it back on to this problem.

  4. #24
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    Verbatim DVD-R are not working?? try burning them in 2.4x or even 1x if possible.. I did not think it matters but I tried myself and had no problem, whereas other DVDs did not function

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i still don't know what happened but now it works again, i installed rev14 then back to 13a and cleaned my laser (thanks Dogeggs) ... not sure which sorted it but as i said all back to working order.

    Thanks to everyone here for their time and help!

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    13
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    anyone know whats going on heres my promblem i have tried using neo gamma r4 cios249 rev 10 get error 721
    i tried back up launcher 0.3 cios 249 error 324
    i tired another one neo gamma i got error 559 why all these error i know my dvd - r work so what may be my problem

  7. #27
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Dubai
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I had the same problem with PGA tour 10 that I had just burnt. I had created ISO with ImgBurn on 4X but had used DVD+R and it gave me Error 721. The image that I'd made with CloneDVD gave ERR 932. I have found ImgBurn more reliable. The Official ImgBurn Website

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •